×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in stadskanaal

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in stadskanaal, maar bekijk de huurwoningen in Onstwedde

«1»

Huurwoningen in de omgeving van stadskanaal

Stadskanaal is een uniek dorp in Groningen om verscheidene redenen. Zo draagt dit dorp vele kwaliteiten die andere dorpen ook hebben, zoals een gezellig knus centrum en het ligt dichtbij de natuur. Maar waarmee Stadskanaal zich onderscheidt is dat er genoeg activiteiten te verrichten zijn. Zo zijn er vele leuke horecagelegenheden, meerdere musea en dit dorp heeft het Julianapark waar je mooie wandelingen kunt maken. Daarom is dit ook een geschikte plek om met kinderen een woning te huren. Zo zijn er verschillende scholen en er is zelfs een ziekenhuis. Genoeg redenen om een huurhuis te bemachtigen in Stadskanaal.

Huurwoningen in Stadskanaal

Ben je al overtuigd om een huis te gaan huren in dit bruisende dorp? Een uitstekende keuze, nu resteert je nog de keuze waar in Stadskanaal je een woning gaat huren. Zo kan je in de kalme buitenwijken een woning huren. Maar je kan natuurlijk ook een huis huren in het gezellig centrum. Het fijne aan een huurwoning zoeken in Stadskanaal is dat je vaak al direct kunt gaan huren, zodat je al snel kunt gaan wonen in dit dorp.

Huren in de omgeving van Stadskanaal

Het is duidelijk hoeveel voordelen dit dorp met zich meebrengt. Maar ik kan natuurlijk ook begrijpen dat wonen in dit dorp niet voor iedereen geschikt is. Gelukkig zijn er nog genoeg opties over als je graag in Groningen een huis wilt huren. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Hoogezand en Veendam.

Particulier huren in Stadskanaal

In Stadskanaal zijn er uiteraard woningen die je kunt huren in de vrije sector. Door particulier te huren kan je wat groter wonen in dit bloeiende dorp. Maar niet iedereen zijn portemonnee laat het toe om in de vrije sector naar een huurhuis te zoeken. Voor deze mensen zijn er sociale huurwoningen beschikbaar in Stadskanaal. Zo kan iedereen een plekje vinden in dit mooie dorp.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven