×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Venray

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Venray

Wonen

De gemeente Venray, na Venlo de tweede stedelijke kern in Noord-Limburg, telt 42.932 inwoners (2012). De lokale kranten van Venray zijn de Limburger en het Limburgs Dagblad en de stad heeft een eigen omroep: Omroep Venray.

Als u een huurwoning in Venray gaat huren, is het handig om te weten dat de stad bereikbaar is via de postcodes 5800 tot en met 5804. Het netnummer van de vaste telefoon is 0478. 

Het gemeentehuis is gevestigd aan de Westsingel 1 en het politiebureau is te bereiken aan de Raadhuisstraat 1. Er zijn twee ziekenhuizen: het VieCury Medisch Centrum en het Sint Elisabeth Ziekenhuis. 

Onderwijs

Net als Venlo heeft Venray geen eigen universiteit of hogeschool. Wel kunt u universitair onderwijs vanuit huis volgen via de Volks Universiteit. Er zijn verschillende kinderopvangcentra en basisscholen, één middelbare school: Raayland College, en een mbo-opleidingsinstituut: het ROC. Venray is dus geen studentenstad, maar biedt genoeg mogelijkheden als u met kinderen in de stad een huurwoning wil gaan huren.

Vervoer en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Eindhoven Airport. Weeze is ook binnen een klein halfuur te bereiken. Vanaf beide vliegvelden kunt u goedkoop reizen met Ryan Air. Verder beschikt Venray niet over een metro- en tramverbinding, maar wel over goede nationale en internationale busverbindingen. Het busstation ligt aan de Julianasingel. 
De dichtstbijzijnde grote steden zijn Nijmegen, Eindhoven en Venlo, die te bereiken zijn via de A73 en N270.

Winkelen

De markt in Venray wordt op maandagmiddag van 11.00 uur tot 16.00 uur gehouden op het Henseniusplein en het Schouwburgplein. Venray kent geen vaste week voor koopzondagen, dat is iedere maand anders. 

Sport en ontspanning

De Sprank is het multifunctionele sportcentrum van Venray met onder andere squashbanen, een zwembad, een sauna en fitnessapparaten. Daarnaast zijn er verschillende sportverenigingen, zoals voetbalclub SV Venray en hockeyclub MHCV.

Een geheel verzorgde avond begint natuurlijk met een diner bij bijvoorbeeld Gino's Steakhouse, Lion Dór, Felice en Zowyzo. Daarna gaat u een film kijken bij Luxor. Na de film kunt u nog wat drinken bij bekende cafés als cafés als ‘t Podium, De tijd, de Uitmarkt, De Koets, Snoeks Café Snookercenter of De Artiest. Wilt u nog even dansen? Dat kan onder andere bij discotheek The Zenith.

Overdag kunt u eens een bezoek doen aan het Museum Psychiatrie, Venraysmuseum of het Overloon oorlogsmuseum, of genieten in het nabijgelegen natuurgebied Boschhuizerbergen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven