×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Roermond

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 10 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Studio's in de omgeving van Roermond

Wonen in Roermond

Wil je een studio huren in een grote stad aan de grens van Duitsland? Dan is Roermond de ideale stad voor jou. Doordat de stad in het midden van Limburg ligt is de stad erg bereikbaar, wat de stad perfect maakt voor een studio huren. Roermond heeft meerdere kerken, parken en een ziekenhuis. De locatie heeft nog meer voordelen, namelijk dat het in Limburg niet zo duur is om een studio te huren dan als in het zuiden van het land.

Studio’s in Roermond

Er zijn op het moment meerdere studio’s te huur in Roermond, en het is zeker adviseerbaar om bij elke een kijkje te nemen. De locatie van de studio’s met de fraaie details zijn moeilijk te weerstaan. 

Studio’s huren in de buurt van Roermond

Als Roermond niet helemaal is wat je zoekt, zijn er nog steeds genoeg mogelijkheden in de buurt. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Eindhoven, Weert of Venlo.

Particuliere studio huren in Roermond

Er zijn ook studio’s te huur met een particuliere aanbieder. Doordat de verkoper makkelijk te bereiken is, heb je al snel een studio in Roermond.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven