×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Hoofddorp

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Hoofddorp

Appartement huren Hoofddorp

Een appartement huren in Hoofddorp is wonen in een stad dicht in de buurt van onze nationale luchthaven Schiphol en onze hoofdstad Amsterdam. Hoofddorp behoort tot de gemeente Haarlemmermeer en telt ruim 74.000 inwoners. Halverwege de vorige eeuw was Hoofddorp niet meer dan een Hoofdweg welke werd gekruist door de Kruisweg, waarlangs kleine kernen ontstonden. Sinds Hoofddorp in de jaren zeventig werd aangewezen als groeikern is de ontwikkeling ervan ook in een sneltreinvaart gegaan en daarmee zeker de mogelijkheid om een appartement te huren in Hoofddorp. Dit kwam ook door de gunstige geografische ligging ervan, zo onder de rook van Schiphol en Amsterdam. Het is ook de geboorteplaats van actrice Kirsten van Dissel en voetballer Nick de Jong.

Wonen

Hoofddorp kent negen wijken en de gemeente heeft verschillende woningbouwplannen, waaronder de mogelijkheid om een appartement te huren in Hoofddorp. Niet alleen voor de bouw van eengezinswoningen maar ook appartementen. Bovendien heeft Hoofddorp al veel huur appartementen. Dit komt de explosieve groei van deze stad en de grote vraag ernaar. Naast vele scholen in het basis- en voortgezet onderwijs heeft Hoofddorp ook een aantal scholen voor Middelbaar Beroeps Onderwijs, zoals College Airport gericht op luchthaven gerelateerde banen en zelfs een universiteit.

Vrije tijd en plezier

Nog een reden om een appartement te huren in Hoofddorp: er is van alles te doen. Zo kun je gezellig met familie of vrienden gaan bowlen in het Claus Event Center. Daarnaast kun je in skicentrum Hoofddorp zowel op een buiten- als binnenbaan alvast oefenen voor de wintersport. In het Historisch Museum Haarlemmermeer kun je de hele drooglegging van de Haarlemmermeerpolder zien. Zowel jong als oud kunnen zich prima vermaken in de Struintuin bij de Heimanshof. Er is een boomhut en een echt insectenhotel.

Winkelen

De meeste uitgebreide winkelmogelijkheden van de Haarlemmermeer vind je in Hoofddorp Winkelstad. Een groot aantal winkels van vele bekende Nederlandse retailers, die bovendien gedeeltelijk overdekt zijn. Iedere vrijdag is er bovendien een markt in het centrum met versproducten, bloemen, kleding. Bovendien ook de grootste markt van de Haarlemmermeer. In de wijken Overbos en Toolenburg zijn respectievelijk iedere dinsdag en woensdag ook een markt. Allemaal voordelen als je overweegt een appartement te huren in Hoofddorp.

Nabijgelegen populaire plaatsen

Uiteraard de bekendste nabijgelegen plaats is onze hoofdstad Amsterdam. De stad met vele gezichten, vele monumentale panden, prachtige kanalen, gezellige terrasjes, groot aantal winkels, musea en een permanente bloemenmarkt. Met een goede trein- en busverbinding vanuit Hoofddorp ben je er zo. Verder is een uitstapje richting de kust ook prima te doen, naar Zandvoort bijvoorbeeld. Kortom, een appartement huren in Hoofddorp is zeker een mogelijkheid om eens serieus over na te denken. Wonen in een rustige buurt en toch dicht bij alle activiteiten van de Randstad.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven