×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Hoofddorp

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Hoofddorp

Studio huren in Hoofddorp

Hoofddorp is een stad in de regio Amsterdam. Wil je een studio huren in Hoofddorp, dan doe je dit in een stad die perfect gelegen is voor zowel forenzen als mensen op zoek naar een stukje rust in een drukke omgeving. Hoofddorp ligt vlakbij Amsterdam en Schiphol en de bereikbaarheid met zowel OV als eigen vervoer is perfect.

Winkelen in Hoofddorp

Als je een studio huren in Hoofddorp overweegt en je bent gek op winkelen, dan kom je terecht in een stad met een uitgebreide keuze aan winkels. Het overzichtelijke centrum is groot en je vindt er bekende winkels als Primark, H&M, V&D, HEMA en nog vele andere populaire winkels. Een studio huren in Hoofddorp is dan ook een garantie voor heel wat uurtjes shopplezier, ook omdat Amsterdam op een afstand van nog geen half uur ligt.

Uitgaan in Hoofddorp

Hoofddorp is een stad met een veelzijdig uitgaansleven. Een studio huren in Hoofddorp is dan een garantie dat je jezelf niet hoeft te vervelen. Er zijn, naast meerdere leuke bars en restaurants, ook een aantal grote partycentra in de stad, waar regelmatig feesten worden gehouden. De stad heeft daarnaast een moderne bioscoop en theater. Een studio huren in Hoofddorp is zodoende ook goed als je flink wat cultuur wilt opsnuiven! Mocht je even niks van je gading vinden in Hoofddorp, dan is Amsterdam natuurlijk lekker dichtbij.

De geschiedenis van Hoofddorp

Hoofddorp bestaat nog niet heel erg lang. Ga je een studio huren in Hoofddorp, dan doe je dat in een stad die nog aan het groeien is. Hoofddorp ontstond in 1853, maar heette toen nog Kruisdorp. De naam Hoofddorp kwam pas in 1868, toen men er achter was gekomen dat er elders in Nederland al een Kruisdorp bestond. Vanaf de jaren '70 is Hoofddorp explosief gaan groeien. Waar Hoofddorp toen nog zo'n 5000 mensen telde, heeft de stad nu bijna 80.000 inwoners. Ga je een studio huren in Hoofddorp, dan kan jij er ook een van zijn!

Bekende mensen uit Hoofddorp

Wil je een studio huren in Hoofddorp, dan doe je dit in de stad waar ook C. Joh. Kievit vandaan komt, de schrijver van klassiekers als de boeken over Dik Trom. Door de nabijheid van Amsterdam wonen er heel wat bekende Nederlanders in Hoofddorp, zoals Fajah Lourens, de voetbalbroers Witschge, Tineke Netelenbos en Edgar Davids.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven