×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Vlissingen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Vlissingen

Vlissingen ligt op het schiereiland Walcheren in de provincie Zeeland. Dat betekent dat wie hier woont volop water tot zijn beschikking heeft. 310,84 van de 344,98 vierkante kilometer die de oppervlakte van de Zeeuwse gemeente telt, bestaat dan ook uit water. De 44.417 inwoners kunnen hier volop watersporten en relaxen aan de monding van de Westerschelde of bij een van de vele Noordzeestranden in de omgeving.

Een appartement in Vlissingen: geniet van een historische omgeving

De Zeeuwse stad heeft een lange geschiedenis. In 1235 begon het als een gehucht, maar groeide door zijn gunstige ligging aan de monding van de Westerschelde uit tot een bloeiende handelsplaats. Door zijn lange geschiedenis kun je er veel mooie historische gebouwen vinden. Hou je dus van een woning met veel sfeer, dan heb je grote kans dat je deze in dit stadje ontdekt. In ieder geval kun je genieten van circa 300 monumenten. De zee en deze bezienswaardigheden trekken zomers veel toeristen, waardoor je ieder jaar kunt rekenen op een levendig zomerseizoen.

Appartementen voor feestvierders en rustzoekers

Met de waterrijke natuur, vele horecagelegenheden en het afwisselende culturele aanbod is het fijn om te wonen in deze stad in Zeeland. Ook kun je er prima winkelen in onder andere de Walstraat, Lange Zelke en Oude Markt. Daarbij ligt de hoofdstad van Zeeland vlakbij wat nog meer winkelmogelijkheden biedt. Qua wonen zijn er allerlei mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een appartement aan Boulevard Evertsen, Boulevard Bankert of in een van de gezellige winkelstraten. Bovendien is een woning in een rustige buitenwijk ook mogelijk. Je kunt ook kiezen voor een van de naburige dorpen, zoals Vebenabos, Dishoek, Koudekerke, Groot-Abeele, Oost-Souburg, Oudedorp en Ritthem. Je ziet het: of je nu rust zoekt of juist vertier: je zit goed met een appartement in Vlissingen en omgeving die je vindt via Direct Wonen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven