×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Utrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Utrecht

Wonen in Utrecht

Wil jij wonen in Utrecht? Een studio huren in Utrecht is erg populair. Utrecht is een sfeervolle stad waar je fijn en centraal kunt wonen. Met de auto zit je binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vind jouw studio en ga wonen in Utrecht! Twijfel je nog over de juiste locatie in Utrecht? Ontdek deze leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Utrecht.

Studio huren in Utrecht

Waarom zou je een studio huren in Utrecht? Allereerst omdat dit een plaats is waaraan je snel je hart zult verliezen. In Utrecht een studio huren is de bakermat van bekende Nederlanders als Tineke Schouten, Dick Bruna en Henk Westbroek. En niet onbelangrijk: de stad kent een rijke geschiedenis en wil je graag studeren in Utrecht dan is dit ook allemaal mogelijk. De gebouwen van de Universiteit Utrecht zijn over de stad verspreid. Dit geeft hierdoor ook meer mogelijkheden om studentenstudio’s door de gehele stad Utrecht te vinden.

Een studio huren in Utrecht is kiezen voor een rijke historie

Het waren de Romeinen die in het jaar 50 na Christus de grondvesten legden. Ter hoogte van het huidige Domplein bouwden zij het fort Traiectum. Halverwege de vijfde eeuw vestigden de Franken zich in Utrecht, en rond 700 arriveerden er Angelsaksische missionarissen. Utrecht groeide uit tot een kerkelijk centrum, en later ook tot een belangrijk handelscentrum. In 1122 waren de stadsrechten een feit. Het bruisende stadshart met haar werfkelders herinnert nog altijd aan de Middeleeuwen, toen ambachtslieden hier hun werk deden. Ook de historische Domtoren is beslist een bezichtiging waard. Een studio huren in Utrecht is wonen in een plaats met een boeiende historie.

Een studio huren in Utrecht is kiezen voor mogelijkheden

Ook als je buiten Utrecht werkt is een studio huren in Utrecht een goed idee. Utrecht staat van oudsher bekend om haar centrale ligging. Amsterdam, Rotterdam of Maastricht: de verbinding met vele grote steden is uitstekend. Of je nu met de auto gaat of per trein. In Utrecht een studio huren is ook genieten van de vele mooie grachten, huur een sloepje en beleef Utrecht vanaf het water. En of je nu studeert of werkt, een studio huren in Utrecht is kiezen voor mogelijkheden.

Studentenstudio's Utrecht

Utrecht is bij uitstek een bruisende studentenstad. De stad heeft al sinds de Late Middeleeuwen een zeer respectabele universiteit: de Universiteit Utrecht. Maar ook op het gebied van werkgelegenheid heeft Utrecht veel te bieden! Kortom: het ideale decor om tot bloei te komen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze studentenstudio’s en kamers in Amersfoort, of wat dacht je van een studio in Hilversum of Amsterdam?

Een studio huren in Utrecht is kiezen voor ontspanning Houd je van wandelen, sporten of geniet je graag van cultuur? Een studio huren in Utrecht opent de deur tot vele mogelijkheden. In Winkelcentrum Hoog Catherijne, maar ook in het historische stadshart kun je naar hartenlust winkelen. Langs de grachten vind je talloze knusse bistro's en restaurantjes. Ook heeft de stad een groot theater en muziektheater, meerdere bioscopen en natuurlijk sportfaciliteiten. Groenliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de Botanische Tuinen en het Wilhelminapark. Of wat dacht je van een kanotocht over de Oude Gracht? Utrecht heeft voor elk wat wils. Zoals je begrijpt biedt een studio huren in Utrecht diverse mogelijkheden.

Jouw eigen plek om thuis te komen

Sta je graag middenin het leven? Houd je van ontdekken en genieten, maar zoek je tevens een plaats om gezellig thuis te komen? Dan is een studio huren in Utrecht de perfecte oplossing. Wellicht is een studio in Utrecht huren aan de Zadelstraat een optie, een leuke winkelstraat met goed uitzicht op de Dom. Of een studio huren in Utrecht aan de Nieuwegracht, een mooie rustige gracht met oude bomen.

Goedkope studio’s huren in Utrecht

Ben jij op zoek naar een goedkope studio om te huren in Utrecht? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Wonen aan de geliefde grachten in Utrecht is prijzig. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope studio buiten het centrum van Utrecht. De wijken Leidsche Rijn en Overvecht bieden je goedkope en ruime studio’s. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Particulier studio huren in Utrecht

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden.

Per direct een studio huren in Utrecht

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Utrecht? De meeste studio’s in Utrecht zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in het gezellige Utrecht.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven