×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio's Utrecht

Inklappen

Studio huren in Utrecht

Waarom zou je een studio huren in Utrecht? Allereerst omdat dit een plaats is waaraan je snel je hart zult verliezen. Het is de bakermat van bekende Nederlanders als Tineke Schouten, Dick Bruna en Henk Westbroek. En niet onbelangrijk: de stad kent een rijke geschiedenis.

Een studio huren in Utrecht is kiezen voor een rijke historie

Het waren de Romeinen die in het jaar 50 na Christus de grondvesten legden. Ter hoogte van het huidige Domplein bouwden zij het fort Traiectum. Halverwege de vijfde eeuw vestigden de Franken zich in Utrecht, en rond 700 arriveerden er Angelsaksische missionarissen. Utrecht groeide uit tot een kerkelijk centrum, en later ook tot een belangrijk handelscentrum. In 1122 waren de stadsrechten een feit. Het bruisende stadshart met haar werfkelders herinnert nog altijd aan de Middeleeuwen, toen ambachtslieden hier hun werk deden. Ook de historische Domtoren is beslist een bezichtiging waard. Een studio huren in Utrecht is wonen in een plaats met een boeiende historie.

Een studio huren in Utrecht is kiezen voor mogelijkheden

Ook als je buiten Utrecht werkt is een studio huren in Utrecht een goed idee. Utrecht staat van oudsher bekend om haar centrale ligging. Amsterdam, Rotterdam of Maastricht: de verbinding met vele grote steden is uitstekend. Of je nu met de auto gaat of per trein.

En of je nu studeert of werkt, een studio huren in Utrecht is kiezen voor mogelijkheden. Utrecht is bij uitstek een bruisende studentenstad. De stad heeft al sinds de Late Middeleeuwen een zeer respectabele universiteit: de Universiteit Utrecht. Maar ook op het gebied van werkgelegenheid heeft Utrecht veel te bieden! Kortom: het ideale decor om tot bloei te komen.

Een studio huren in Utrecht is kiezen voor ontspanning

Houd je van wandelen, sporten of geniet je graag van cultuur? Een studio huren in Utrecht opent de deur tot vele mogelijkheden. In Winkelcentrum Hoog Catherijne, maar ook in het historische stadshart kun je naar hartenlust winkelen. Langs de grachten vind je talloze knusse bistro's en restaurantjes. Ook heeft de stad een groot theater en muziektheater, meerdere bioscopen en natuurlijk sportfaciliteiten. Groenliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de Botanische Tuinen en het Wilhelminapark. Of wat dacht je van een kanotocht over de Oude Gracht? Utrecht heeft voor elk wat wils.

Jouw eigen plek om thuis te komen

Sta je graag middenin het leven? Houd je van ontdekken en genieten, maar zoek je tevens een plaats om gezellig thuis te komen? Dan is een studio huren in Utrecht de perfecte oplossing.

Studio huren in Utrecht (7)

De nieuwste woningen in je inbox?