×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Rotterdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Rotterdam

Wonen in Rotterdam, vind huurappartementen Rotterdam

Wil jij wonen in Rotterdam? Een appartement huren in Rotterdam is erg populair. Rotterdam is een veelzijdige wereldstad in de Randstad waar je fijn en centraal kunt wonen. Vind jouw huurappartement en ga wonen in Rotterdam! Twijfel je nog over de juiste locatie in Rotterdam? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Rotterdam. Appartementen in Rotterdam zijn er genoeg! Wil je liever een studio huren in Rotterdam? Of een kamer huren in Rotterdam? Dat kan ook. 

Appartement huren in Rotterdam: Rotterdam: van nederzetting tot wereldstad

Een appartement huren in Rotterdam is erg populair. Rotterdam is een bijzondere stad die door de eeuwen heen getransformeerd is van de kleine nederzetting Rotta in de negende eeuw, waar geleefd werd van de visserij, tot de bruisende havenstad die we nu kennen. In 1340 werd Rotterdam haar stadsrechten verleend. Jonker Frans van Brederode is degene die er uiteindelijk voor zorgde dat Rotterdam in de vijftiende eeuw een stad van betekenis werd in het toenmalige Holland. Na het graven van de Nieuwe Waterweg in de negentiende eeuw zette de groei van Rotterdam pas echt in. Diverse uitbreidingen van de stad en de haven hebben ertoe geleid dat Rotterdam tegenwoordig meer dan 600.000 inwoners telt. Een huurappartement in Rotterdam is dan ook erg gewild. Een groot aantal bekende Nederlanders komt uit Rotterdam, zoals Herman den Blijker, André van Duin en Maxim Hartman.

Een moderne stad vol vermaak

Een appartement huren in Rotterdam is erg gewild, onder meer omdat de stad een moderne, multiculturele sfeer ademt. Bovendien is er altijd iets te doen. Zo zijn er zeer veel sportclubs, evenals sportevenementen zoals de Marathon van Rotterdam en de Red Bull Air Race. Bovendien kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen in deze stad: niet alleen zijn er naast het stadscentrum een groot aantal winkelcentra zoals het populaire Alexandrium, daarnaast zijn er in Rotterdam elke week 14 markten. Ook het diverse aanbod wat betreft onderwijs en werk maakt een appartement huren in Rotterdam aantrekkelijk. In Rotterdam vind je naast sport- en winkelgelegenheden ook allerlei ander vermaak zoals theaters, bioscopen en restaurants. Zo is er in Rotterdam altijd wel iets te doen.

Huurappartement Rotterdam: je kunt alle kanten op.

Een appartement huren in Rotterdam biedt een ruime keuze uit verschillende buurten. Zo is er natuurlijk het centrum, maar er zijn ook diverse vooroorlogse wijken waar nog veel historische panden te vinden zijn, en een aantal chique buurten. In totaal bevinden zich in Rotterdam 5 parken. Om de drukte van de stad echt even te ontsnappen, zijn er bovendien een aantal kleinere, maar erg mooie, plaatsen die zich vlakbij Rotterdam bevinden. Voorbeelden hiervan zijn Gouda en Dordrecht. Ook Naaldwijk is niet ver van de stad. Een appartement huren in Rotterdam geeft de mogelijkheid om zowel het energieke stadsleven als het rustigere buitenleven te combineren. Wil jij graag een appartement huren in Dordrecht? Of een appartement huren in Den Haag? Ook hier is volop aanbod te vinden. 

Een beetje een cliché misschien, maar de kubuswoningen in Rotterdam zijn toch wel één van de (visuele) trekpleisters van de stad! Wellicht zijn hier ook appartementen te huur en kan jij wonen in zo’n leuke kubuswoning. Op het plein van de Binnenrotte bevinden zich de Laurenskerk, de Markthal, de bibliotheek en een altijd een gezellige drukke sfeer. Ook kun je nu een appartement in Rotterdam huren boven de Markthal, hoe leuk is dit.

Goedkoop appartement huren in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Rotterdam? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum van Rotterdam. Rotterdam-Zuid biedt je goedkope en ruime appartementen. En je kunt hier goed shoppen bij Rotterdam Zuidplein. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum.

Particulier appartementen huren Rotterdam

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement zorgt ervoor dat jij snel je appartement hebt gevonden.

Per direct een appartement huren in Rotterdam

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Rotterdam? De meeste appartementen in Rotterdam zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete huurappartement in Rotterdam.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven