×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Rotterdam

Inklappen

Appartement huren in Rotterdam: Rotterdam: van nederzetting tot wereldstad

Een appartement huren in Rotterdam is erg populair. Rotterdam is een bijzondere stad die door de eeuwen heen getransformeerd is van de kleine nederzetting Rotta in de negende eeuw, waar geleefd werd van de visserij, tot de bruisende havenstad die we nu kennen. In 1340 werd Rotterdam haar stadsrechten verleend. Jonker Frans van Brederode is degene die er uiteindelijk voor zorgde dat Rotterdam in de vijftiende eeuw een stad van betekenis werd in het toenmalige Holland. Na het graven van de Nieuwe Waterweg in de negentiende eeuw zette de groei van Rotterdam pas echt in. Diverse uitbreidingen van de stad en de haven hebben ertoe geleid dat Rotterdam tegenwoordig meer dan 600.000 inwoners telt. Een appartement huren in Rotterdam is dan ook erg gewild. Een groot aantal bekende Nederlanders komt uit Rotterdam, zoals Herman den Blijker, André van Duin en Maxim Hartman.

Een moderne stad vol vermaak

Een appartement huren in Rotterdam is erg gewild, onder meer omdat de stad een moderne, multiculturele sfeer ademt. Bovendien is er altijd iets te doen. Zo zijn er zeer veel sportclubs, evenals sportevenementen zoals de Marathon van Rotterdam en de Red Bull Air Race. Bovendien kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen in deze stad: niet alleen zijn er naast het stadscentrum een groot aantal winkelcentra zoals het populaire Alexandrium, daarnaast zijn er in Rotterdam elke week 14 markten. Ook het diverse aanbod wat betreft onderwijs en werk maakt een appartement huren in Rotterdam aantrekkelijk. In Rotterdam vind je naast sport- en winkelgelegenheden ook allerlei ander vermaak zoals theaters, bioscopen en restaurants. Zo is er in Rotterdam altijd wel iets te doen.

Een appartement huren in Rotterdam: je kunt alle kanten op.

Een appartement huren in Rotterdam biedt een ruime keuze uit verschillende buurten. Zo is er natuurlijk het centrum, maar er zijn ook diverse vooroorlogse wijken waar nog veel historische panden te vinden zijn, en een aantal chique buurten. In totaal bevinden zich in Rotterdam 5 parken. Om de drukte van de stad echt even te ontsnappen, zijn er bovendien een aantal kleinere, maar erg mooie, plaatsen die zich vlakbij Rotterdam bevinden. Voorbeelden hiervan zijn Gouda en Dordrecht. Ook Naaldwijk is niet ver van de stad. Een appartement huren in Rotterdam geeft de mogelijkheid om zowel het energieke stadsleven als het rustigere buitenleven te combineren.

Appartement huren in Rotterdam (257)

De nieuwste woningen in je inbox?