×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in velsen-noord

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in velsen-noord, maar bekijk de huurwoningen in Beverwijk

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van velsen-noord

Wonen in Velsen

Wil je graag in de buurt van Amsterdam wonen, maar niet voor te veel geld huren? Dan is Velsen jouw ideale dorp, want dit dorp ligt een half uurtje rijden van onze hoofdstad. En door de ligging van Velsen zijn er enorm veel activiteiten waarvan je kan genieten. Zo heb je in het dorp zelf een strand, een ruïne uit de 13e eeuw, een golfbaan en als kers op de taart ligt zelfs SnowWorld Amsterdam in Velsen. En alsof er nog niet genoeg redenen waren om in dit dorp een huis te gaan huren, ligt er zelfs een nationaal bos net buiten Velsen. Dit dorp is de ideale plek om een huurwoning te bemachtigen.

Huurhuizen in Velsen

Ben je al overgehaald om een woning te gaan huren in dit florerende dorp? Dat is volkomen logisch, Velsen is namelijk echt uniek in de vele dingen die het te bieden heeft. Toch resteren je nog een aantal keuzes, wil je bijvoorbeeld liever een huurwoning in Velsen-Noord verkrijgen, of wil je liever huren aan de zuidkant van het Noordzeekanaal? Wat je keuze ook gaat zijn, je zult je gegarandeerd thuis voelen in Velsen.

Huren in de omgeving van Velsen

Wil je toch liever ergens anders een huis huren? Dat geeft niks, gelukkig zijn er nog genoeg leuke plekken in de buurt. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Haarlem of Purmerend.

Particulier huren in Velsen

Uiteraard is het een mogelijkheid om particulier te huren in Velsen. Maar het is ook een optie om naar de sociale huurwoningen te kijken. Er zijn voldoende fraaie sociale huurwoningen beschikbaar.Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven