×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Purmerend

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Purmerend

Huurwoning huren Purmerend

Huurwoningen huren in Purmerend biedt iedereen die op zoek is naar een gezellig plekje om te wonen het beste uit twee werelden. Je vindt in Purmerend alles wat je maar kunt bedenken en anders ben je er binnen een mum van tijd. Er is een groot aanbod en een grote diversiteit op het gebied van huurwoningen huren in Purmerend. Er zijn appartementen, maar ook eengezinswoningen en kamers, dus elke doelgroep kan huurwoningen huren in Purmerend. Er bijvoorbeeld veel forenzen die huurwoningen huren in Purmerend. Veel van de mensen die huurwoningen huren in Purmerend zijn oud-inwoners van de stad Amsterdam die in Purmerend zijn komen wonen omdat je daar net even wat relaxter kunt leven dan in de grote stad.

Historie

Het oudste deel van Purmerend is De Kaasmarkt, alhoewel er hier geen kaas meer verhandeld wordt. De Koepelkerk en het waaggebouw zijn authentiek. Het enige grote verschil is het oude raadshuis dat in 1911 afgebroken is. Wat weinig mensen die huurwoningen huren in Purmerend weten, is dat Purmerend vroeger een vestingstad was met stadspoorten en grachten. Purmerend had zelfs haar eigen kasteel in de Middeleeuwen: Slot Purmersteijn. Deze geschiedenis is nog steeds terug te vinden in de namen van de straten, die er in Purmerend te vinden zijn.

Voorzieningen

De stad Purmerend heeft ongeveer 80.000 inwoners. Het ligt prachtig mooi tussen het groen en toch ook dichtbij Amsterdam. Purmerend probeert er als stad voor te zorgen dat alle mensen die huurwoningen huren in Purmerend niet uit de stad hoeven wanneer ze vertier zoeken. Met maar liefst 3 culturele podia, meerdere bioscopen, een eigen golfbaan en een aantal musea wordt ervoor gezorgd dat er voor elk wat te vinden is. Mede doordat veel gezinnen met kinderen huurwoningen huren in Purmerend, is het aanbod van scholen ruim voldoende te noemen. Er zijn een groot aantal basisscholen en daarnaast is het voortgezet onderwijs ook ruim vertegenwoordigd. Verschillende scholengemeenschappen bieden onderwijs op alle mogelijke niveaus aan.

Sport en recreatie

Wanneer je van paardensport houdt en je gaat één van de huurwoningen huren in Purmerend, dan kun je elk jaar in september extra genieten. Dan vindt al sinds het jaar 1873 elke tweede donderdag in september, de jaarlijkse kortebaan draverij plaats in de Nieuwstraat. Sportievelingen die huurwoningen huren in Purmerend kunnen terecht bij één van de drie voetbalverenigingen die er zijn. Liefhebbers van golf kunnen terecht bij Golf Club BurgGolf Purmerend. Purmerend heeft een footballclub met de naam Purmerender Pythons en een honkbalvereniging de Flying Petrels. Purmerend ligt in een zeer waterrijk gebied en is heel erg geschikt om te voet, op de fiets of vanaf het water te verkennen. Dit gebeurt niet alleen maar door mensen die huurwoningen huren in Purmerend maar ook door de vele toeristen die hier elk jaar naartoe komen. De grote toeristische trekpleisters zijn de bollenvelden en de Keukenhof. Edam, Marken en Volendam prachtige plekken om eens te bezoeken voor een dagje uit.

Winkelen

Mensen die huurwoningen huren in Purmerend kunnen in hun eigen winkelcentrum terecht voor hun dagelijkse boodschappen. De historische binnenstad biedt behalve de grotere ketens ook veel kleine boetiekjes. Naast een overdekt winkelcentrum is er een groot aanbod aan horecagelegenheden. Wie weet loop je daar de bekende zanger en acteur Danny de Munk wel tegen het lijf. Of schrijfster Francine Oomen, die net als de illusionist Hans Klok, actrice Kim van Kooten en oud-keeper Wim Zoetebier uit Purmerend afkomstig is.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven