×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Alkmaar

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 14 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Alkmaar

Studio huren Alkmaar

De stad staat ook wel bekend als de kaasstad, een product waar we als Nederlanders trots op mogen zijn. Dat zijn ze in Alkmaar dan ook, in de zomermaanden wordt er een wekelijkse kaasmarkt gehouden in het oude centrum.

Wonen in Alkmaar

De stad is onderverdeeld in zeven wijken welke elk weer onderverdeeld zijn in meerdere buurten. Een studio huren in Alkmaar kan dus op hele verschillende plekken, zo kun je zoeken naar een studio in het oude centrum tussen de monumentale panden of misschien weet je een iets modernere studio te vinden met uitzicht op de jachthaven.

Winkelen in Alkmaar

Kom je een studio huren in Alkmaar dan zijn er in de stad vele verschillende opties om te winkelen. Zo kun je in het oude centrum in de verschillende straten een hoop leuke winkeltjes vinden. Ga je liever ergens heen waar alles lekker dicht bij elkaar zit, dan is winkelcentrum de Overstad wellicht een betere keus. Daarnaast worden er het hele jaar door allerlei markten gehouden in Alkmaar. Deze markten zijn ook in de omstreken bekend en vele mensen uit omliggende plaatsen komen hiervoor speciaal naar Alkmaar. Een studio huren in Alkmaar is dus een goede optie als je van winkelen houdt.

Vrije tijd

Alkmaar is een hele mooie stad waar je vele monumentale panden kunt bewonderen. De stad telt meer dan duizend officiële monumenten. Iets waar de stad ook om bekend staat zijn de molens. Deze liggen vooral in het buitengedeelte en zijn meer dan de moeite waard om eens langs te fietsen. Het oude centrum zelf is ook heel gezellig en een perfecte plek om lekker op het terras te zitten. Qua sport is een studio huren in Alkmaar ook geen slecht idee. De stad heeft meerdere actieve sportverenigingen en de bekendste is de voetbalclub AZ Alkmaar, welke nationaal op het hoogst niveau meespelen. Kom je een studio huren in Alkmaar dan heb je dus altijd iets te doen.

Historie

Sinds 1254 heeft de stad officiële stadsrechten verleend verkregen. Toentertijd vormde Alkmaar als vestingstad in het grensgebied een belangrijke schakel in de strijd tegen de West-Friezen. Later hebben de Alkmaarders ook de Spanjaarden op afstand weten te houden tijdens een belegering. Alkmaar is in de 20e eeuw uitgegroeid tot een overloopstad van de Randstad. Een studio huren in Alkmaar, een stad met een rijke verzetshistorie.

Nabij gelegen plaatsen

Alkmaar ligt vrij dicht bij Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en dus ook voor de stadsmens die zelf liever iets rustiger woont, is een studio huren in Alkmaar een goede optie. Daarnaast ligt het vrij dicht in de buurt van de strandplaatsen zoals Bergen aan Zee. Maar ook aan de andere kant zit je zo bij het Markermeer of het IJsselmeer.

Bekende personen

In diverse gebieden zijn er bekende personen uit Alkmaar te vinden. Enkele van de meest bekende zijn Marco Borsato, Joost Zwagerman en Koen Verweij. Een studio huren in Alkmaar brengt je dus midden tussen de bekende Nederlanders.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven