×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Arnhem

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Arnhem

Studio huren Arnhem

Heb jij interesse in een studio huren in Arnhem? Twijfel niet, want Arnhem is een fantastische plaats waar jij je snel thuis zal voelen! De stad biedt volop mogelijkheden tot het huren van een studio, maar ook een appartement of kamer.

Winkelen

Arnhem biedt een zeer variërend winkelaanbod. Kom je een studio huren in Arnhem, dan kun je elke dag de stad in! Bekende winkelstraten in het centrum zijn de Jansstraat, Ketelstraat en Rijnstraat. In deze straten vind je de bekende winkels. De meer authentieke winkels vind je het Modekwartier. Dit kwartier ligt in de wijk Klarendaal en bestaat uit ongeveer 50 kleinschalige winkels en 70 bedrijfsruimten die gespecialiseerd zijn in mode en design. Het centrum en de omliggende wijken zijn uitermate geschikt om een studio huren in Arnhem. Ook kun je wat verder van het centrum af een studio huren, deze wijken zijn echter niet minder leuk! Zo vind je in Arnhem-Zuid het Winkelcentrum Kronenburg en in het oosten Winkelcentrum Presikhaaf. Kom je een studio huren in Arnhem en ben je op zoek naar meubilair? Dan kun je terecht bij de woonboulevard in het zuiden van de stad.

Vrije tijd en plezier

Met een studio huren in Arnhem, hoef je je nooit te vervelen. Zo zijn er tientallen musea te vinden: Nederlands Openluchtmuseum, Museum Arnhem en meer. Ook heeft de stad 3 bioscopen: JT Arnhem, Pathé Rembrant en Focus. Voor concerten kun je terecht in Luxor Live. Daarnaast vind je het grootste theater van Nederland in Arnhem: het Gelredome. Als dit al niet genoeg is, heeft de stad ook een aantal theaters: Theater aan de Rijn, het Posttheater en Stadstheater Arnhem zijn een aantal voorbeelden. Arnhem heeft ook een grote dierentuin: Burgers' Zoo. Jaarlijks komen 1,5 miljoen bezoekers naar deze dierentuin. De dierentuin is daarmee de meest bezochte attractie van Gelderland.

Nabijgelegen populaire plaatsen

Ga je een studio huren in Arnhem, dan zijn er voldoende mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Circa 15 kilometer ten zuiden van Arnhem ligt de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Een aanrader is om Nijmegen tijdens de Vierdaagse te bezoeken! De stad Apeldoorn ligt circa 26 kilometer ten noorden van Arnhem. Apeldoorn staat bekend om Paleis 't Loo, de Julianatoren en de Apenheul. Met een studio huren in Arnhem kun je dus alle kanten op!

Historie

Arnhem lag voorheen niet op de plaats waar het nu ligt. Toen de rivier de Rijn verlegd werd, zijn de inwoners verhuisd naar een nieuwe nederzetting aan de Rijn. In 1233 kreeg Arnhem al stadsrechten en in 1578 werd Arnhem de hoofdstad van Gelderland. Vooral tijdens het tweede gedeelte van de 19e eeuw groeide Arnhem hard, waarmee de basis werd gelegd voor de stad zoals Arnhem nu is.

Bekende personen uit de stad

Kom je een studio huren in Arnhem, dan behoor je tot de inwoners van Arnhem. In Arnhem zijn een aantal BN'ers geboren: Willibrord Frequin, Antonie Kamerling en Mart Smeets. Arnhem is de woonplaats geweest van Audrey Hepburn en Ilse DeLange.

Studentenstudio’s Arnhem

Bij Arnhem denk je misschien niet meteen aan een bruisende studentenstad. De gemeente heeft daar de laatste jaren wel verandering in gebracht. Je kunt betaalbare studio’s in Arnhem huren. De kleinschalige studentenstad heeft een aantal projecten in gang gezet waarbij voormalige kantoorpanden worden omgetoverd tot leuke studentenstudio’s. Kortom, een studio huren in Arnhem is een fantastische kans om te wonen in een geweldige stad!

Niet gevonden wat je zocht in Arnhem? Bekijk dan het ruime aanbod van studio’s in Nijmegen, Den Bosch of Apeldoorn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven