×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Arnhem

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Arnhem

Appartement huren Arnhem

Wie wel eens in Arnhem geweest is zal beamen dat het een stad is waar een hele prettige sfeer hangt. Niet voor niets zijn er zoveel mensen die met veel plezier een appartement huren in Arnhem. Geliefde straten waar velen een appartement huren in Arnhem zijn onder andere de Annastraat, Weverstraat, Nieuwe plein en de Bauerstraat. Doordat het aanbod aan woningen zo gevarieerd is, kan elke doelgroep het perfecte appartement huren in Arnhem. Arnhem is gewoon een leuke en vooral gezellige stad. Je vindt hier veel leuke horecagelegenheden, maar het is ook echt een stad waar je goed kunt slagen tijdens het shoppen. Een appartement huren in Arnhem kan ook in één van de vele mooie monumentale gebouwen. Het is een heerlijke stad om te wandelen en huur je een appartement in Arnhem dan is vrijwel alles op loopafstand is, je loopt makkelijk naar alle hoogtepunten.

Winkelen: huurappartement in Arnhem centrum

Niet onbelangrijk om te weten wanneer je je aan het oriënteren bent om een appartement te huren in Arnhem is dat Arnhem één van de grootste winkelsteden van heel Nederland is. De binnenstad heeft winkels van al de grote bekende merken, terwijl er ook heel veel kleine gezellige winkeltjes te vinden zijn. Fanatieke shoppers die een huurappartement huren in Arnhem kunnen hun hart ophalen: de winkels in de binnenstad zijn maar liefst 7 dagen per week geopend. Voor de echte fashionistas die een appartement huren in Arnhem is er op loopafstand van het centrum het Modekwartier, met nog eens vijftig winkels op het gebied van mode en design. Behalve deze winkels kunnen alle mensen die een appartement huren in Arnhem terecht in één van de vele moderne, vaak overdekte, winkelcentra van de stad. Presikhaaf werd in 1971 zelfs gezien als het modernste winkelcentrum van Europa. De stad heeft verder nog een grote woonboulevard. Voor inwoners die een appartement huren in Arnhem, die hun inkopen liever op de markt doen zijn er meerdere weekmarkten waar ze terecht kunnen. Er zijn weekmarkten op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in verschillende delen van de stad.

Vrije tijd en plezier

Sportievelingen die een appartement huren in Arnhem zitten daar perfect op hun plek. Zowel voor de professionals als de amateurs die een appartement huren in Arnhem zijn de faciliteiten heel erg goed te noemen. Nieuwelingen die een appartement huren in Arnhem kunnen kiezen uit meer dan 100 verschillende sportverenigingen en meer dan 70 sporten. Daarbij moet je niet alleen aan de bekende sporten zoals voetbal denken, maar vooral ook minder bekende sporten als rugby, honkbal en American football. Mindervaliden die een appartement huren in Arnhem worden ook zeker niet vergeten op het gebied van sport. Ook voor hen zijn er meerdere mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Alle mensen die een appartement huren in Arnhem kunnen onder andere terecht in verschillende sportcentra, meerdere zwembaden, een duikschool, een openluchtzwembad, 12 sportparken, 6 sporthallen, verschillende gymlokalen, dansstudio's en speelzalen.

Doordat Arnhem zo centraal ligt in Nederland en vlakbij Duitsland, is het voor al diegenen die een appartement huren in Arnhem erg gemakkelijk om uitstapjes te maken vanuit de stad. Neem de auto of de trein en ontdek het mooie Duitsland, of kies voor cultuur en bezoek één van de vele monumenten of musea die er in Arnhem en directe omgeving te vinden zijn. Wat alle mensen die een appartement huren in Arnhem zeker ook eens zouden moeten doen, is een tochtje over de Rijn maken richting de Betuwe om zo heerlijk uit te waaien. Ook de steden Ede, Wageningen en Apeldoorn zijn stuk voor stuk een bezoekje meer dan waard zijn. Wil jij een appartement huren in Ede? Of een appartement huren in Apeldoorn? Reageer direct!

Historie

Er zijn sporen die erop wijzen dat er al heel vroeg mensen uit de bossen getrokken zijn om in Arnhem te gaan wonen. Oorspronkelijk lag de stad Arnhem niet zoals nu het geval is aan de oevers van de Rijn, maar langs de Sint-Jansbeek dat wat hoger gelegen is. Toen de loop van de Rijn verlegd werd in het jaar 1530, kwam de stad aan de rivier te liggen. In 1233 gaf graaf Otto II van Gelre de stad haar stadsrechten. In deze periode had Arnhem tussen de twee- en drieduizend inwoners die allemaal binnen de muren van de stad woonden. De stadsmuur werd in de jaren 1505, 1519 en 1533 steeds verder uitgebreid maar tenslotte afgebroken in de 19e eeuw.

Arnhem is van oudsher een belangrijke stad geweest. In 1543 was de rekenkamer en het gerecht er gevestigd, terwijl Arnhem in 1579 zelfs de eerste Gelderse hoofdstad. 1585 was het jaar dat Arnhem zich als hoofdstad van het gewest Gelre bij de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden voegde. 1817 was het jaar dat Arnhem de hoofdstad werd van de provincie Gelderland in het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden. In de laatste helft van de 19e eeuw was de stad de snelst groeiende stad van Nederland. Deze uitbreiding ging verder in de loop van de 20e eeuw. Veel appartementen in Arnhem hebben dus een rijke geschiedenis. 

Bekende personen uit de stad

Ga je een appartement huren in Arnhem dan wordt je stadsgenoot van een flink aantal bekende Nederlanders. Voorbeelden hiervan zijn columnist, sportcommentator en presentator Mart Smeets, musicalster Linda Wagenmakers en schrijver en journalist Max Westerman.

Arnhem ligt midden op de Veluwe, dus natuur in overvloed. Maar er is meer. Wat dacht je van kunst en cultuur, of een indrukwekkende blik terug in de tijd? Een huurappartement in Arnhem is dan ook geen reden om je ook maar een moment te vervelen in dit bruisende stadje. Moderne kunst op de Veluwe: Het Kröller-Müller Museum heeft iedereen wel eens van gehoord. Het museum voor moderne kunst ligt midden in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Appartementen Arnhem

Kan je geen huurappartement vinden in Arnhem? Bekijk ook eens onze huurappartementen in Nijmegen, of wat dacht je van een appartement te huur in Duiven, Elst, Bemmel of Lent? Volop mogelijkheden voor het huren van appartementen in Arnhem en omgeving.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven