×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in assendelft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in assendelft, maar bekijk de huurwoningen in Uitgeest

«1»

Huurwoningen in de omgeving van assendelft

Huurwoningen huren in Assendelft

Laveren tussen Kalverstraat en Dorpsstraat

Wonen op een kwartier van de hoofdstad plus het al even toeristisch aantrekkelijke Zaandam en dat combineren met een dorps karakter. Als je dat wat lijkt, is één van de huurwoningen huren in Assendelft een aanrader.

Een perfecte winkelomgeving

Amsterdam ligt immers op steenworp afstand, dus lekker shoppen is met een modern NS-station in de nabijheid geen probleem. Winkelen kan trouwens ook prima in Assendelft zelf. Bijvoorbeeld in winkelcentrum De Saen, waar ruim dertig shops, supermarkten en eettentjes voor een uitgebreid assortiment zorgen. Bovendien: gratis parkeren is mooi meegenomen! Dat maakt één van de huurwoningen huren in Assendelft extra aantrekkelijk.

Veel vertier bij de hand

De bruisende metropool Amsterdam en de Zaanse Schans zijn tot over de grenzen bekend en zijn geweldige opties om lekker een dagje naar toe te gaan. Maar Assendelft zelf heeft ook al heel veel te bieden voor vermaak. De langste Dorpsstraat van ons land is er gelegen, net als de oudste watertoren. Maak eens een wandeling door het poldergebied of neem een kijkje bij het oorlogsmuseum Fort bij Veldhuis, ten westen van Assendelft. Een bezoek aan de draverij mag niet ontbreken. De snelste paarden van ons land openen er het kortebaan seizoen. Één van de huurwoningen huren in Assendelft brengt die feestweek nabij.

Assendelft ligt net buiten Amsterdam en op schootsafstand van Zaandam, maar iets noordelijker vinden we op geen half uur rijden Alkmaar met de vermaarde kaasmarkt. Waarbij de rit via de flanken van het Alkmaardermeer voor een aantrekkelijk uitzicht zorgt. Ook Haarlem, Heemskerk (met kasteel Marquette), Volendam en het strand van Zandvoort liggen op minder dan een half uur rijden voor mensen die één van de huurwoningen huren in Assendelft.

Een rijke historie

Hoewel het lintdorp zeker geen plek is waar de tijd stil is blijven staan - dat wordt snel duidelijk voor mensen die huurwoningen huren in Assendelft - waren de eerste bewoners er al 500 jaar voor Christus te vinden. De plaats is door zeerovers (de originele benaming Ascmannedil is een verwijzing hiernaar) op de kaart gezet. In het Zaans Museum is veel te vinden over de geschiedenis, zoals de strijd tegen het trekpaard (caballus) dat we terugvinden in de vlag van Assendelft. Een reden om huurwoningen huren in Assendelft te overwegen?

Niki Terpstra de dorpsheld

Assendelft kent talloze sportverenigingen, maar de bekendste inwoner van de laatste jaren is onze nationale wielerheld Niki Terpstra die in 2014 de klassieker Parijs-Roubaix wist te winnen. De kans dat je hem tegenkomt maakt één van de huurwoningen huren in Assendelft extra spannend.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven