×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in assendelft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in assendelft, maar bekijk de huurwoningen in Wormerveer

«1»

Studio's in de omgeving van assendelft

Studio huren Assendelft

Ben je op zoek naar woonruimte in de buurt van Amsterdam of Zaandam? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een studio huren in Assendelft. Je kunt gemakkelijk een studio huren in Assendelft. In de Zaanstreek zijn er vaak leuke studio's en appartementen te vinden. Een studio huren in Assendelft is een goede keuze als je graag in een Noord-Hollands dorp woont, met de stad binnen handbereik.

Wil je een studio huren in Assendelft? Dan krijg je ruim 22.000 dorpsgenoten. Onder de bekende personen die uit Assendelft komen, of er gewoond hebben, zijn opvallend veel atleten, zoals Ton Baltus en Bob Winter (beide Nederlands kampioen), en verder Dennis Looze, Guus Hoogmoed en Tracy Looze-Hargreaves. Assendelft is een van de oudste dorpen in de Zaanstreek. Bij een opgraving is gebleken dat de plek rond 500 v. Chr. al bewoond was. De naam Assendelft wordt sinds de 11e eeuw gebruikt. In de Middeleeuwen had het dorp zelfs een eigen vlag. Assendelft was een typisch lintdorp: een lange weg met aan weerszijden huizen en boerderijen. Maar ook in de Noord-Hollandse dorpen staat de tijd niet stil. Met de nieuwe wijk Saendelft is het dorp weer een stuk groter geworden. Daarbij zijn er tegelijk meer voorzieningen gekomen, zoals scholen en winkels.

Veel voorzieningen in Assendelft en omgeving

Als je in een dorp in het mooie Noord-Holland wilt wonen, met volop voorzieningen in de buurt, dan is een studio huren in Assendelft zeker een goede keuze. Je vindt er winkels, cafés en restaurantjes. Daarnaast zijn er veel sportverenigingen, waar zeker iets voor je bij zit. Ook worden er ieder jaar leuke evenementen georganiseerd, zoals een popfestival in het Burg. J. de Boerpark en een kortebaan draverij. Zoek je een woonplaats waar genoeg te doen en te beleven is, dan is een studio huren in Assendelft een leuke optie.

Makkelijk naar Amsterdam, Zaandam en verder

Een studio huren in Assendelft betekent dat je profiteert van prima verbindingen. Vanuit Assendelft reis je met de auto of met het openbaar vervoer snel naar Amsterdam en andere plaatsen in de buurt. De reistijd naar Amsterdam Centraal Station is vanaf het treinstation Krommenie-Assendelft ongeveer 25 minuten. Dit is een rechtstreekse verbinding. Ook naar station Sloterdijk reis je zonder overstappen in circa 20 minuten en in 10 minuten ben je op het station van Zaandam. Leuk voor je vrije tijd is ook dat het strand dichtbij is en in de mooie omgeving van de Zaanstreek kun je prachtig fietsen, wandelen, hardlopen en kanoën. Wil je landelijk wonen, maar toch in de buurt van de grote stad, dan is een studio huren in Assendelft bijzonder aantrekkelijk.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven