×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in leusden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in leusden, maar bekijk de huurwoningen in Amersfoort

«1»

Huurwoningen in de omgeving van leusden

Huurwoningen huren Leusden

Onder de rook van het prachtige Amersfoort ligt het fraai gelegen Leusden. Het dorp heeft ruim 29.000 inwoners en een oppervlakte van 6000 hectare. Het is centraal gelegen in Nederland en omringd door het natuurschoon van de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. Met huurwoningen huren in Leusden voel je je snel thuis.

Woonomgeving

Huurwoningen huren in Leusden is interessant doordat het een veelzijdig dorp is met veel groen. Er is ruimte gegeven aan verschillende bouwstijlen, waardoor elke wijk een eigen sfeer uitstraalt. Verder staat Leusden bekend om haar schaarse hoogbouw. Huurwoningen huren in Leusden is geschikt voor zowel rustzoekers als voor gezinnen met jonge kinderen.

Historie

In het jaar 777 wordt Leusden voor het eerst genoemd in een officieel document van Karel de Grote. Rondom Leusden is veel terug te vinden over de historie van het dorp en haar omgeving. Bij opgravingen zijn graven, wapens en sporen van bewoning uit die tijd aangetroffen. De Grebbelinie, de Asschatterkeerkade en het Valleikanaal vertellen het verhaal over WOII en de oude boerderijen herinneren aan het agrarische leven van weleer. Wie houdt van deze historie doet er goed aan om zich te verdiepen in het huurwoningen huren in Leusden.

Vervoer

Huurwoningen huren in Leusden is interessant voor mensen die in regio midden Nederland werken. Via de A28 en A1 ben je snel op weg richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle. Vanuit Leusden kun je eenvoudig met de bus naar Amersfoort. Binnen 15 minuten ben je op Amersfoort CS.

Winkelen

Leusden zelf kent drie winkelgebieden. De Hamershof, De Biezenkamp en sinds de komst van de nieuwste wijk Tabakssteeg is er ook een winkelcentrum in Leusden Zuid, namelijk Winkelcentrum Zuidhoek. Ook kent dit dorp tal van horeca-aangelegenheden. Alle mensen die huurwoningen huren in Leusden zijn dus gegarandeerd van een groot aanbod van de plaatselijke middenstand.

Ontspannen

Ontspanning en recreatie is goed vertegenwoordigd in Leusden. Ga om te sporten eens kijken bij een van de vele sportverenigingen, geniet van film en toneel in Theater De Tuin, sluit je aan bij de Historische Kring Leusden of blaas een deuntje mee bij muziekvereniging Lisiduna. Huurders die huurwoningen huren in Leusden kunnen genieten van een rijk verenigingsleven.

Bekende personen

Bekende mensen uit de Leusdense geschiedenis zijn Willem Hendrik en Lieven Ferdinand de Beaufort. Willem Hendrik is hier in 1845 geboren en heeft zich sterk gemaakt in de onderwijspolitiek. Lieven Ferdinand was bioloog en directeur van Artis. Personen uit de recente historie zijn Meta de Vries (radio DJ en jazz-zangeres) en Big John Russell (Surinaams-Nederlands zanger). Stap gerust in hun voetsporen en ga huurwoningen huren in Leusden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven