×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in rijnsburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in rijnsburg, maar bekijk de huurwoningen in Valkenburg Zh

«1»

Huurwoningen in de omgeving van rijnsburg

Woning huren in Rijnsburg

Rijnsburg is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Het valt onder de gemeente Katwijk. De plaats ligt op een centrale locatie in de Bollenstreek. Zowel Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn allemaal binnen handbereik!

Geschiedenis

Rijnsburg is een dorp met een rijke historie. Hoewel er voor de jaartelling al mensen op de gronden van Rijnsburg woonden was er in de zesde eeuw pas sprake van een echt dorp.

De belangrijkste geschiedenis gaat terug naar het jaar 975. Door de jaren heen zijn er veel bijzondere perioden geweest. In 1131 werd de Abdij van Rijnsburg gesticht.

Spinoza leefde van 1661 tot 1663 in het dorp Rijnsburg. Het ‘Spinozahuisje’ is sinds 1897 in het bezit van de Vereniging Het Spinozahuis. In oorlogsjaren bood het onderdak aan degenen die onder moesten duiken. In 1920 bracht Albert Einstein een bezoek hieraan.

Rijnsburg staat nu vooral bekend om de grote bloemenveiling. FloraHolland zet Rijnsburg op de kaart en is het symbool voor de bloemensector. Een rijke historie die altijd nog groeit en bloeit!

Bezienswaardigheden en toerisme

Als je een woning wil huren in Rijnsburg kan een bezoek aan het Spinozahuis niet ontbreken. Dit huis kent een rijke geschiedenis en is in heel Rijnsburg bekend.

Katwijk, de gemeente waar Rijnsburg onder valt, biedt meer mogelijkheden voor een dagje uit.

Tegenwoordig is Katwijk ook voor toeristen een leuke plek om naar toe te gaan. Naast de bezienswaardigheden, is het strand natuurlijk een grote trekpleister. Het strand is breed en er zijn voldoende strandtenten om van een drankje of een ijsje te genieten. Je kunt er zelfs een huisje huren om op het strand te overnachten.

In de zomer is er wekelijks een toeristenmarkt in het centrum van Katwijk. Elke week heeft de markt een ander thema. Niet alleen is er van alles te koop bij de verschillende kraampjes, ook zijn er demonstraties en kraampjes die met het thema van de week te maken hebben.

Katwijk heeft geen eigen bloemencorso, maar de Rijnsburgse Flower Parade rijdt een route door Katwijk. Dit evenement vindt plaats op de tweede zaterdag van augustus. Er rijden 12 praalwagens en meer dan 50 andere versierde wagens en ook muziekkorpsen mee.

Ben je op zoek naar een leuke stad in de buurt om te winkelen? Denk dan aan Noordwijk, Leiden of Den Haag.

Ga op zoek naar jouw woning in Rijnsburg!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven