×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Den Helder

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Den Helder

Studio huren Den Helder

Zoek je een nieuwe woonruimte in Noord-Holland, dan kun je bijvoorbeeld een appartement of studio huren in Den Helder. Een studio huren in Den Helder is een goede mogelijkheid voor iedereen die graag in het noorden van de provincie Noord-Holland wil wonen of daar voor werk naartoe gaat verhuizen. Ga je geregeld naar Texel, dan is een studio huren in Den Helder ook een goede keuze.

Studio huren in Den Helder

Wil je graag een studio huren in Den Helder? In deze stad zijn er diverse mogelijkheden. Den Helder, gelegen in de kop van Noord-Holland, heeft 45.000 inwoners. De wortels van de stad liggen in het dorpje Helder. In 1570 werd dit dorpje door een stormvloed van de kaart geveegd, maar het werd iets verderop opnieuw opgebouwd. In de 18e eeuw werd een nabijgelegen natuurlijke baai omgevormd tot haven en in 1824 werd Den Helder via het Noordhollandsch Kanaal met Amsterdam verbonden. Door de scheepvaart en koopvaardij kwam Den Helder tot bloei. Tegenwoordig is de belangrijkste werkgever de marine. Een studio huren in Den Helder is ook populair bij mensen die op het vasteland werken en in de weekenden graag naar Texel gaan.

Den Helder en omgeving

In de gemeente Den Helder wonen veruit de meeste mensen in de stad Den Helder. Twee kleinere dorpen die bij de gemeente horen, zijn het bekende Julianadorp met ongeveer 13.000 inwoners en het dorpje Huisduinen met maar 1.000 inwoners. Er komen veel bekende mensen uit Den Helder, zoals politici Ed Nijpels en Paul Rosenmöller, tekenaar Anton Pieck, ontwerpster Judith Osborn en natuurkundige en Nobelprijswinnaar Gerard 't Hooft. Hoewel de stad een tijdlang niet bijzonder goed bekend stond, is er veel veranderd. Met nieuwe en moderne winkels, horecazaken en een bioscoop is het centrum al een stuk fraaier en levendiger geworden. Een studio huren in Den Helder betekent ook dat je van al die nieuwe voorzieningen kunt profiteren.

Goede verbindingen

Vanuit Den Helder ben je met de auto in ruim een uur in Amsterdam. Met de rechtstreekse trein doe je er vanaf station Den Helder iets langer over. Ook andere plaatsen in Noord-Holland zijn goed te bereiken vanuit Den Helder. En vergeet ook de Friese plaatsen aan de andere kant van de Afsluitdijk niet. Deze liggen ook makkelijk binnen je bereik. Ga je in de Den Helder of elders in Noord-Holland werken, dan is een studio huren in Den Helder een heel goede optie. En met de Noord-Hollandse stranden en het Waddeneiland Texel op steenworp afstand is een studio huren in Den Helder natuurlijk extra aantrekkelijk.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven