×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Gouda

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 3 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Studio huren Gouda

De stad Gouda staat al eeuwen wereldwijd bekend om haar kazen. Kom een studio huren in Gouda en ontdek wat deze stad nog meer te bieden heeft!

Geschiedenis

Kom een studio huren in Gouda en je woont in een stad met een lange geschiedenis. Gouda kreeg al in 1272 stadsrechten. In de tweede helft van de negentiende eeuw begon de stad te groeien, geholpen door de vestiging van enkele grote fabrieken en de aanleg van diverse spoorverbindingen. Tot 1977 vond in Gouda de grootste varkensmarkt van Nederland plaats - de wekelijkse kaasmarkt is uiteraard nooit verdwenen!

Zien en Doen

Gouda heeft een historische binnenstad die gekenmerkt wordt door de vele hofjes. Kom een studio huren in Gouda en bezoek de wekelijkse kaasmarkt bij De Waag. In het Kaas- en Ambachtsmuseum in De Waag leer je meer over de Goudse geschiedenis en de rol van de kaasmarkt. Ook door een stadswandeling of een rondvaart ontdek je meer over deze stad. Daarnaast heeft Gouda een aantal musea, zoals het Museum Gouda en het Verzetsmuseum Zuid-Holland.

Winkelen

Met vele kleine winkeltjes is Gouda de perfecte plek om te winkelen als je op zoek bent naar iets bijzonders! Als je van markten houdt, moet je zeker een studio huren in Gouda! Op donderdag- en zaterdagochtend vindt er op de Markt een warenmarkt plaats en naast de wekelijkse koopavond is het iedere eerste zondag van de maand koopzondag.

Cultuur en Uitgaan

Ben je een cultuurliefhebber? Kom dan zeker een studio huren in Gouda! Cinema Gouda is één van de nieuwste bioscopen van Nederland en Goudse Schouwburg staat in de Nederlandse Schouwburg top vijf. Daarnaast zijn er een filmtheater en een Jeugdtheaterhuis en worden er regelmatig muzikale optredens verzorgd. Kom een studio huren in Gouda en je kunt uit eten of een drankje doen op De Markt, terwijl je geniet van het uitzicht op het 15e-eeuwse stadhuis. Ook rond de prachtige Sint Janskerk vind je vele restaurants uit alle windstreken.

In de buurt

Kom een studio huren in Gouda en je woont midden in de Randstad. Gouda is dan ook erg goed bereikbaar per auto en per trein - het station ligt op vijf minuten lopen van het centrum. Pak de trein of auto en ga shoppen in Amsterdam, een dagje uit naar Utrecht of bezoek Den Haag, het politieke centrum van Nederland.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven