×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Oss

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 6 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Oss

Studio huren in Oss: laat je verrassen door vele mogelijkheden

Wil je een studio huren in Oss? Welkom in een bijzondere stad! De gemeente Oss bestaat uit de gelijknamige stad en 22 historische plaatsjes, zoals Lith, Megen en Ravenstein. Ook Nijmegen en Den Bosch bevinden zich op een steenworp afstand. De stad kent vele bezienswaardigheden en monumenten. Wil je een studio huren in Oss, dan zul je je niet snel vervelen. Maak een wandeling of een fietstocht door het natuurschoon of bezoek het gezellige stadshart. Dit is een belangrijke ontmoetingsplaats voor velen. Naast de grotere zaken vind je er ook bijzondere winkeltjes en sfeervolle eetgelegenheden met uitnodigende terrassen. Elke zaterdag is er een kleine markt en op dinsdag is er een grote weekmarkt. Het centrum is eenvoudig bereikbaar en de parkeermogelijkheden zijn ruim. Een studio huren in Oss is genieten van vele mogelijkheden.

Een studio huren in Oss: wonen in een plaats met een rijke historie

Wil je een studio huren in Oss? Dan zijn er enkele wetenswaardigheden die je beslist moet weten. Wist je bijvoorbeeld dat Oss een toonaangevende archeologiestad is in Noordwest-Europa? De stad heeft al ontelbare schatten prijsgegeven, die veel licht hebben geworpen op het leven in de Bronstijd, de IJzertijd en de Romeinse tijd. De oudste schatten dateren van 2000 jaar voor Christus. In het jaar 1161 werd de stad Oss voor het eerst officieel vermeld. Uit deze tijd stamt ook de patroonheilige van de stadskerk, Sint Willibrordus. De stad heeft intussen vele stormen doorstaan. Oorlogen, stadsbranden en zelfs een pestepidemie. Wellicht met dank aan Sint Willibrordus is de stad alleen maar sterker uit elke strijd gekomen. Het ultieme bewijs? In 1983 werd de 50.000e inwoner ingeschreven en in 1994 werd de stad vergroot door enkele omringende dorpen toe te voegen. Voor cultuurliefhebbers biedt een studio huren in Oss zeker perspectief. Je vindt er een prachtige natuur, Brabantse gezelligheid en adembenemende kloosters, kastelen en kathedralen.

Een studio huren in Oss: wonen in een stad met toekomst

Waardeer je het verleden, maar ben je ook toekomstgericht? Ook dan is een studio huren in Oss een goed idee. Het kleinschalige centrum kreeg recentelijk een grondige opknapbeurt en de industrie en commercie bloeien als nooit tevoren. Oss vormde het decor van de beroemde Nederlandse speelfilm De Bende Van Oss (André van Duren, 2011). Bekende mensen uit Oss zijn Rachelle Reijnders, Miss Nederland 2013, en SP-leider Jan Marijnissen.

Oss is een boeiende en diverse stad. Een plaats om je thuis te voelen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven