×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Zwolle

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Zwolle

Studio huren Zwolle

Wil je een studio huren in Zwolle? Als je graag woont onder de rook van de Peperbus in een prachtige middeleeuwse stad, dan kan je een studio huren in Zwolle. Deze Hanzestad heeft je veel te bieden. Het is een levendige stad met een rijke historie waar veel te beleven valt. Wil je graag een studio huren in Zwolle? Een goede keuze, want Zwolle heeft ontzettend veel te bieden!

Winkelen

Zwolle is een prettige winkelstad. Het centrum is ruim opgezet en er bevinden zich allerhande winkels. In de Diezerstraat vind je vooral de bekende winkels als H&M, Vero Moda en de HEMA. In de Sassenstraat zitten kleinere boetiekjes. Voor de Bourgondiërs is er goed nieuws: het beroemde restaurant De Librije heeft een eigen eetwinkel, genaamd Librijes Winkel. Ga je een studio huren in Zwolle? Dan heb je volop keuze uit leuke winkels!

Vrije tijd en plezier

Naast het alom bekende restaurant De Librije vind je in Zwolle een groot aanbod aan eetgelegenheden en cafés. The Sally O'Briens is een echte Ierse Pub waar je lekker een biertje kan drinken. Houd je van wat meer luxe, dan is Het Wijnhuis een goede optie. Studentenkroegen vind je er ook voldoende. Studenten die een studio huren in Zwolle zullen niet teleur worden gesteld. Voor een avondje theater of een concert kun je terecht in Theater de Spiegel en poppodium Hedon of beklim dan De Peperbus en neem een kijkje in de boekenwinkel Waanders in de Broeren, die gevestigd is in de Broerenkerk.

Historie

Zwolle is in de middeleeuwen ontstaan op een zandrug tussen de IJssel en de Vecht. In 1230 krijgt de stad stadsrechten. Tussen 1350 en 1450 heerst een levendige handel in de stad en in 1407 wordt Zwolle officieel een Hanzestad. In het jaar 1406 wordt de Sassenpoort voltooid en tussen 1463-1484 de Peperbus. De middeleeuwse sfeer proef je nog altijd goed als je langs de oude stadsmuur loopt. Ga je een studio huren in Zwolle? Loop dan zeker eens langs deze unieke stadsmuur.

Bekende Zwollenaren

Een bekende Zwollenaar is Johan Thorbecke, de grondlegger van de Nederlandse Grondwet. De zanger en schilder Herman Brood werd eveneens geboren in deze stad. Ook Opgezwolle, een rapformatie bestaande uit Rico en Sticks, komt uit Zwolle. Op muzikaal gebied doet Zwolle het sowieso goed: pianist Jan Vayne woonde jarenlang in Zwolle. Als je in hun voetsporen wil treden,ga dan zeker een studio huren in Zwolle!

Leuke plaatsen in de omgeving

Ook in de omgeving van Zwolle liggen veel interessante steden. Op een half uur rijden vind je Deventer, het kleine broertje van Zwolle. Hier wordt jaarlijks het Dickens Festival gehouden. Nog dichterbij vind je Kampen, waar je kan wandelen door pittoreske steegjes of een fietstocht kan maken langs de IJssel. Wil je een studio huren in Zwolle, dan is een uitstapje naar deze steden een echte aanrader.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven