×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Zwolle

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Zwolle

Appartement huren Zwolle

Het Overijsselse Zwolle is een steeds populairdere bestemming om een woning te huren en niet voor niets! Met een appartement huren in Zwolle zul je je snel thuis voelen in je nieuwe woonplaats! Vind appartementen in Zwolle en verhuis naar deze leuke stad. Ben je op zoek naar een studio in Zwolle of een kamer in Zwolle? Start je zoektocht!

Geschiedenis

Kom je een appartement huren in Zwolle, dan wil je vast iets weten over de geschiedenis van de stad. Hanzestad Zwolle heeft een rijke geschiedenis. De eerste vermelding van de stad stamt uit 1040 en in de Middeleeuwen werd Zwolle een Hanzestad. Ook in de tachtigjarige oorlog en later in de Franse tijd speelde de stad een belangrijke rol. Tevens is Zwolle de woonplaats geweest van onder andere muzikant Herman Brood, schrijver Kader Abdolah en de band Opgezwolle.

Cultureel aanbod

Met zo'n rijke geschiedenis heeft Zwolle uiteraard een zeer gevarieerd cultureel aanbod. Kom je een appartement huren in Zwolle, dan kun je onder andere genieten van musea zoals museum de Fundatie en het Stedelijk Museum. Je kunt ook een wandeling door de binnenstad maken om de Hanzegeschiedenis te ervaren. Of bezoek de Middeleeuwse kerk Waanders in de Broeren, die is getransformeerd tot boekenwinkel met brasserie. Die is zeker leuk om eens te bekijken tijdens een appartement huren in Zwolle. Met een appartement huren in Zwolle zul je jezelf dus niet gauw vervelen!

Uitgaan

Kom je een appartement huren in Zwolle en wil je graag eens een avond uit? In Zwolle vind je een ruim aanbod aan uitgaansgelegenheden, variërend van gezellige kroegen tot poppodia en restaurants. Daarnaast is Zwolle gastheer van een reeks festivals, waarvan het Bevrijdingsfestival wellicht het bekendst is. Kortom, er is altijd iets te doen, ongeacht jouw smaak of de tijd van het jaar! Een huurappartement in Zwolle is een goede keuze. 

Winkelen

In de provincie Overijssel is Zwolle zonder twijfel dé bestemming voor shoppers! Naast alle grote namen vind je in Zwolle veel kleinere winkeltjes en speciaalzaken. Met een wekelijkse koopavond op donderdag en zes koopzondagen per jaar vind je ongetwijfeld wat je zoekt! Een huurappartement in Zwolle waar je fijn kunt winkelen, dat is toch ideaal?

Appartementen Zwolle: wat kun je er doen?

Kom je een appartement huren in Zwolle, dan zul je je niet snel vervelen. Ga op rondvaart of huur een bootje en verken zelfstandig de grachten. Ook voor kinderen is er ruim keus, variërend van de Ontdekhoek - waar kinderen hun eigen proefjes en experimenten kunnen uitvoeren - tot speelparadijs Djambo en nog veel meer! Voor mensen die een appartement huren in Zwolle en houden van de rust van de natuur is Zwolle ook zeer interessant. De natuur rondom Zwolle is bij uitstek geschikt voor fiets- en wandeltochten en het IJsselmeer is nooit ver weg!

Huurappartement Zwolle

Het is onwaarschijnlijk, maar mocht je je een keer vervelen in Zwolle, dan ben je zo in een andere stad. Groningen en Utrecht bevinden zich op minder dan een uur reizen met de trein van Zwolle en zijn ook per auto beschikbaar. Met vijf kwartier ben je in het hart van Amsterdam. Wil jij een appartement huren in Amsterdam?

Kortom, een appartement huren is een uitstekende keuze. Zwolle is een fantastische plaats om te wonen! Bekijk direct alle appartementen in Zwolle. 

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven