×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Delfzijl

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 1 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Delfzijl

Een appartement huren in Delfzijl

Delfzijl is een middelgrote havenstad in Groningen aan de rivier de Ems. Deze rivier vormt de natuurlijke grens tussen Nederland en Duitsland, om later uit te monden in de Waddenzee. Dankzij de bedrijvigheid in de havens en het internationale verkeer is hier veel werkgelegenheid. Met een appartement op de Handelskade woon je bovendien vlak bij de boulevard en het strand. Theater- en filmliefhebbers kiezen voor een woning aan de Singel, vlakbij het theater!

Wonen en werken

De gemeente ligt in het noordoosten van Groningen midden in het Waddengebied, en bestaat uit 13 dorpjes waaronder Losdorp en Bierum. De stad Groningen is makkelijk te bereiken per auto, trein en bus.

Delfzijl stamt uit de zeventiende eeuw, en de hedendaagse nieuwbouw is zo veel mogelijk aan deze architectuur aangepast. In de pittoreske jachthaven kan je je eigen boot aanleggen of een bootje huren. Er is een zandstrand waar je kunt zwemmen en zonnebaden, maar natuurlijk is er ook een zwembad. In het centrum en op de boulevard vind je winkels, cafeetjes en restaurants. Ga ook eens wadlopen. Dit is een unieke ervaring. Doe dit wel altijd onder begeleiding, want het tij keert hier snel en onverwacht.

Meteen een appartement huren

Deze omgeving is zeer geschikt voor (tijdelijke) werkers, maar zeker ook voor gepensioneerden en starters op de huurmarkt. Aan de Kustweg woon je direct aan de dijk met een weids uitzicht, maar ook in het centrum is er woonruimte genoeg.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven