×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in hoorn-nh

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Appartementen in de omgeving van hoorn-nh

Wonen in Hoorn

In Hoorn een appartement huren brengt vele voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is dat je van de rijke historie die Hoorn kent kunt genieten. De stad is namelijk al in 713 gesticht, dus door de jaren heen heeft deze stad vele monumenten verkregen. Daarom is een wandeling door het centrum van de stad echt genieten. Zo zijn er twee oude kerken waarvan de Grote Kerk wel erg bewonderenswaardig is. Maar aan natuur heeft Hoorn ook meer dan genoeg. Bij plekken zoals het Julianapark en het Ursemmerplas zie je pas echt goed wat voor een parel Hoorn is. Maar zelfs hier stoppen de voordelen niet. Hoorn ligt namelijk enorm dichtbij Amsterdam, waardoor je erg snel in onze hoofdstad bent. Er zijn dus genoeg redenen om een appartement te huren in Hoorn. 


Appartementen te huur in Hoorn

De appartementen die je kunt huren in Hoorn hebben enorm veel sfeer. Dit komt door de oude details die huurappartementen rijk zijn. Maar het is ook een mogelijkheid om nieuwbouw appartementen te verkrijgen. Deze huurappartementen hebben uiteraard geen oude details, maar nieuwbouw appartementen hebben minder onderhoud nodig dan oudere huurappartementen. Een echte aanrader is om appartementen te huren in de binnenstad van deze stad. Er zijn overigens niet alleen appartementen te huur in Hoorn. Je kan ook studio’s, woningen en kamers huren.


Huurappartementen in de omgeving van Hoorn

Het kan gebeuren dat er appartementen die je momenteel kunt huren in Hoorn niet helemaal bij jou passen. Dit komt waarschijnlijk omdat Hoorn een gewilde plek is om te wonen. Kijk anders naar appartementen in Terschelling of Haarlem.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven