×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Nederland

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Het kiezen van een geschikte huurwoning is geen gemakkelijke opgave. Veel hangt af van wat je toekomstplannen zijn en hoeveel budget er beschikbaar is voor het huren van een woning. Daarnaast speelt de locatie ook een belangrijke rol. Woon je liever wat kleiner en duurder in de stad, of wat groter en goedkoper in een buitenwijk? Wat je woning wensen ook zijn, bij Direct Wonen ben je aan het juiste adres. Het woningaanbod dat via onze site wordt aangeboden bevat een grote selectie appartementen te huur. 

 

Voordelen en nadelen appartement huren

 

Wil jij graag een appartement huren maar twijfel je nog of dat de juiste keuze is? Hieronder zetten we de voor- en nadelen van het huren van een appartement op een rij, waarna je goed ingelicht een appartement kan zoeken. 

 

Appartementen zijn meestal gelegen in stadscentra of in andere gebieden aan de rand van de stad. Hierdoor zijn de voorzieningen van een stad makkelijk en snel bereikbaar. Restaurants, winkels, scholen en uitgaansgelegenheden zijn nooit ver weg. Huur je een appartement, dan liggen deze voorzieningen vaak op korte afstand. Een ander voordeel is dat appartementen over het algemeen goedkoper zijn om te huren dan (eengezins)woningen. Een huur appartement is vaak kleiner dan een huis, waardoor de huurprijs ook lager zal uitvallen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat een appartement minder energiekosten met zich meebrengt. Je hebt immers minder ruimte te verwarmen. Ook heb je bij een appartement vaak minder onderhoud nodig dan bij een woning. 

 

Een appartement huren kent ook enkele algemene nadelen. Zo heb je in een appartement meer kans op lawaaihinder, of dit nou van buiten komt of van binnenuit het appartementencomplex. Verder is een appartement relatief kleiner dan een eengezinswoning. Voor sommigen kan dat een nadeel zijn bij het zoeken naar een appartement. Bepaald dan ook goed of een appartement bij jouw ruimte wensen past. Wellicht is een maatje groter meer wenselijk (kijk dan bij onze woningen), of juist wat kleiner (zie dan ons aanbod studio’s en kamers). 

 

Soorten appartement te huur

 

Op Direct Wonen worden verschillende soorten appartementen aangeboden. Zo kan je een particulier appartement huren waarmee je rechtstreeks met de verhuurder in contact treedt. Andere appartementen worden aangeboden door makelaars. Wie de aanbieder ook is, bij een appartement zoeken moet je goed nagaan welke grootte van het appartement je het fijnst vindt. Een 1 kamer appartement bestaat over het algemeen uit een slaapkamer met een aangrenzend keukenblok. Mocht je een maatje groter willen, dan kan je ook reageren op een 2 kamer appartement. Deze is groter dan een 1 kamer appartement, en bestaat vaak uit een woonkamer/keuken met een aparte slaapkamer. In een 2 kamer appartement heb je dus meer woonruimte. 

 

Goedkoop een appartement huren

 

Het woningaanbod op Direct Wonen is heel divers, zowel in grootte, locatie en in prijs. Je zal merken dat de huurprijzen sterk kunnen verschillen naargelang de locatie. Huur een appartement in de grote steden en je zal merken dat de huurprijzen vrij fors zijn. Zo betaal je in Amsterdam gemiddeld €22,48 per vierkante meter, en in Utrecht €16,05. Maar niet getreurd: wil jij graag goedkoop een appartement huren? Er zijn nog genoeg steden waar de huurprijzen lager liggen. Voor het huren van een goedkoop appartement kan je het beste in Roermond (€7,63 per m2), Apeldoorn (€8,40 per m2) of Almere(€8,52 per m2) een appartement zoeken.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven