×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Nederland

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Het kiezen van een geschikte huurwoning is geen gemakkelijke opgave. Veel hangt af van wat je toekomstplannen zijn en hoeveel budget er beschikbaar is voor het huren van een woning. Daarnaast speelt de locatie ook een belangrijke rol. Wil je graag op een centrale locatie wonen en niet te veel huur betalen? Dan is een studio huren ideaal voor jou. Wat je woning wensen ook zijn, bij Direct Wonen ben je aan het juiste adres. Ons platform biedt een grote hoeveelheid studio’s te huur aan. 

 

Wat is een studio woning?

Wij snappen goed dat het kiezen van een geschikte huurwoning lastig kan zijn. Twijfel je bijvoorbeeld of een studio huren de juiste keuze is? Hieronder zetten we de voor- en nadelen van het huren van een studio op een rij. 

 

Een studio woning is – kort gezegd – een slimme combinatie van een appartement en een kamer. Een studio lijkt nog het meest op een eenkamerappartement. Dáár zit gelijk een groot voordeel. Een huur studio heeft de gemakken van een appartement maar is een stuk goedkoper. Een te huur staande studio beschikt in het algemeen over een woonhoek, slaaphoek en keukengedeelte. De slaaphoek wordt vaak afgescheiden van de woonhoek door middel van een scheidingswand. De douche en toilet bevinden zich vaak in een afzonderlijke ruimte. Je deelt dus, in tegenstelling tot een kamer, niks en alles is lekker van jezelf. De studio woning wordt in principe door één persoon bewoond. 

Voordelen en nadelen studio huren

Vergelijk je een studio met een appartement, dan bespaar je vaak geld op de huurprijs. Over het algemeen zijn de huurprijzen van te huur staande studio’s lager dan bij appartementen, vooral omdat het woonoppervlak kleiner is bij een studio. Het huren van een studio appartement neemt dus een minder grote hap uit je budget. Verder zijn de meeste studio’s gelegen in stadscentra. Wil je dus graag op een centrale locatie in de stad wonen, dan is een studio huren echt iets voor jou. 

 

Een (voor sommigen) nadeel aan een huur studio is het gebrek aan verschillende kamers. Toch kan je hier veel aan doen. Door je studio slim in te richten kan je toch een gevoel van privacy creëren. Plaats bijvoorbeeld een trendy scheidingswand, ‘roomdivider’ of boekenkast om zo je studio in meerdere ruimtes op te delen. 

Goedkope studio huren

Op Direct Wonen wordt een grote hoeveelheid studio’s aangeboden. Een studio midden in het centrum van een stad heeft een hogere huurprijs dan wanneer je een studio huurt in een minder centrale buurt. Omdat een studio vaak goedkoper is dan een appartement is een studio huren een aantrekkelijke optie voor studenten. Zoek jij een leuke studenten studio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons ruime aanbod van studenten studio’s heb je binnen de kortste tijd een goedkope studio gehuurd. Zo heb je voor een leuke prijs een studio helemaal voor jezelf! En een goedkope studio huren is uiteindelijk een mooie bijvangst.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven