×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Kamer huren in Nederland

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Het kiezen van een geschikte huurwoning is geen gemakkelijke opgave. Veel hangt af van wat je toekomstplannen zijn en hoeveel budget er beschikbaar is voor het huren van een woning. Daarnaast speelt de locatie ook een belangrijke rol. Wil je graag op een centrale locatie wonen en niet te veel huur betalen? En/of ben je als student op zoek naar een leuke studentenkamer? Heb je een Facebook Bericht geplaatst met “Kamer gezocht”? Dan is een kamer huren ideaal voor jou. Wat je woning wensen ook zijn, bij Direct Wonen ben je aan het juiste adres. Ons platform bevat een grote hoeveelheid kamers te huur zodat jij gratis en gemakkelijk een kamer kan zoeken.


Wat is een kamer?

Een kamer is een woonruimte die onderdeel is van een woning. Vaak wordt een kamer gehuurd door studenten of mensen die tijdelijk een woonruimte nodig hebben. Naast de door jou gehuurde kamer zijn er ook andere kamers in het huis die verhuurd worden. De keuken, wc en badkamer deel je vaak met je huisgenoten indien je een kamer huurt als student. De huur kamer kan ook worden aangeboden door een hospita. In dat geval woont de huiseigenaar zelf ook nog in het huis en verhuurt hij/zij een of meerdere kamers. Ook een studio kamer behoort tot de opties. 

 

Voor- en nadelen bij kamer huur

Het grote voordeel van huur kamers is dat ze vaak goed betaalbaar zijn. Mocht je budget ontoereikend zijn om een studio, appartement of woning te huren dan is een kamer een leuk en goedkoop alternatief. Vaak kan je een particuliere kamer huren of via een makelaarsbureau. Daarnaast is een (studenten)huis vaak ook erg gezellig. De studenten kamer bevindt zich vaak in de stad van je universiteit, waardoor je dicht bij de campus woont. Ook doe je sociale contacten op in het huis en heb je altijd medebewoners om je heen. Kortom: een kamer huren als student is een verrijking van je leven.

 

Het nadeel van een kamer huren is dat er een mindere mate van privacy bestaat. Buiten je eigen studio kamer om deel je de overige voorzieningen in het huis. Ook brengt een (studenten)huis verplichtingen met zich mee. Er moeten afspraken gemaakt worden over hoe de gemeenschappelijke ruimtes worden gebruikt en schoongemaakt. 

 

Goedkope kamer huren

Op Direct Wonen worden verschillende soorten kamers aangeboden. Zo kan je een studentenkamer huren in de vele studentensteden die Nederland telt. Voor het huren van een studentenkamer kan je zowel een particuliere kamer huren, een kamer via een makelaarsbureau of een kamer via een studentenhuisvesting bureau. Wie de aanbieder ook is, bij het zoeken naar een huur kamer kan je op meerdere zoekopties filteren. Een belangrijke afweging bij de kamer huur is de huurprijs. Heb je lang een kamer gezocht? Door de hoge vraag naar kamers is het soms lastig om goedkoop een kamer te huren. Een goedkope kamer huren kan dan goed zoeken zijn. Dit is vooral het geval in steden als Amsterdam en Utrecht. Toch vind je op Direct Wonen een ruim aanbod van goedkope kamers huren. Hier kan je gratis een kamer zoeken.Ook helpen we je graag bij het zoeken naar een kamer. Uiteindelijk staat dat centraal: om gemakkelijk en goedkoop een kamer te huren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven