×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Roosendaal

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Roosendaal

Appartement huren in Roosendaal

Roosendaal is een mooie stad in Noord-Brabant. Een appartement huren in Roosendaal laat je dan ook al snel kennis maken met de Brabantse gezelligheid, maar ook met de rijke geschiedenis van deze plaats en alle leuke bezigheden die hier te vinden zijn. Een appartement huren in Roosendaal kan op die manier precies zijn waar jij naar op zoek bent.

De rijke geschiedenis van Roosendaal

Een appartement huren in Roosendaal zal je laten merken dat deze stad een interessante geschiedenis heeft. Roosendaal wordt namelijk al sinds de dertiende eeuw bewoond. In de vijftiende eeuw kreeg de stad zelfs een eigen haven, waardoor er veel handel gedreven werd. Een lange tijd daarna ging het slechter met Roosendaal, maar in de achttiende eeuw bloeide de stad weer op dankzij de industrie en verschillende belangrijke spoorwegverbindingen. Een appartement huren in Roosendaal zal je ook laten zien dat er veel verschillende bekende inwoners in deze stad gewoond hebben. Hierbij kan je denken aan de zanger Frans Bauer en de acteur, cabaretier en zanger Jeroen van Koningsbrugge.

Veel te beleven dankzij een appartement huren in Roosendaal

Een appartement huren in Roosendaal zal er ook voor zorgen dat je al snel merkt dat er een heleboel te doen is in deze stad. Ten eerste zijn er veel verschillende bezienswaardigheden en mooie rijksmonumenten. Ook is er een museum waardoor je meer over de stad te weten kunt komen. Daarnaast is het ook mogelijk om een wandeling te maken in één van de parken, maar je kan er ook voor kiezen om een sport te gaan beoefenen bij de verschillende sportverenigingen. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de bioscoop, de bibliotheek, het zwembad met binnen- en buitenbad, het theater, een kinderspeeltuin, de golfbaan, de kartbaan of het skydive centrum. Als laatste is het ook nog mogelijk om lekker een dagje te gaan winkelen, aangezien er een groot outlet winkelcentrum met verschillende soorten winkels is en in het centrum van Roosendaal zijn er ook vele winkels. Hierdoor kun je genieten van vele uren winkelplezier. Ook zijn er genoeg horecagelegenheden en is er ieder jaar een groot feest in het centrum tijdens het bekende carnaval.

Een appartement huren in Roosendaal zal je ook de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de omgeving van deze stad. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bezoek te brengen aan het mooie Breda, waar veel bezienswaardigheden te vinden zijn, waar je heel goed kan winkelen en waar veel uitgaansgelegenheden zijn. Ook ben je in Roosendaal vlakbij de grens van België waardoor een bezoek aan onze zuiderburen erg gemakkelijk is. Daarnaast zijn er ook verschillende natuurgebieden in de buurt waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Ook is een bezoek aan het attractiepark de Efteling zo gebeurd, aangezien dit vlakbij Roosendaal ligt. Een appartement huren in Roosendaal heeft daarom heel veel te bieden.

Een appartement huren in Roosendaal kan precies zijn waar jij naar op zoek bent. De grote veelzijdigheid die deze stad te bieden heeft kan namelijk perfect bij jou passen wanneer je hiervan houdt. Een appartement huren in Roosendaal is daarom zeker een goede keuze!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven