×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Sittard

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Sittard

Appartement huren Sittard

Tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvellandschap ligt de stad Sittard. Sittard is een van de oudste plaatsen in Nederland. Een appartement huren in Sittard is een combinatie tussen in een stad met veel mogelijkheden en prachtige landschap wonen. Samen met Geleen vormt Sittard tegenwoordig de gemeente Sittard-Geleen. Sittard is ontstaan in de Karolingische tijd (van de 8ste tot de 10de eeuw na Chr.). In 1243 kreeg Sittard stadsrechten. Pas in 1867 werd Sittard definitief bij Nederland gevoegd. Daarvoor was het Belgisch, Duits en Gulliks. Sittard ligt dan ook in het smalle gedeelte van Nederland tussen België en Duitsland. Een appartement huren in Sittard heeft daardoor een internationaal tintje.

Een appartement huren in Sittard

Een appartement huren in Sittard geeft je veel vrijheid om te genieten van het Limburgse landschap. Maastricht en Maasmechelen in België zijn dichtbij. Als je liever Duitsland bezoekt is Geilenkirchen en Aken niet ver. In Sittard zelf zijn ook vele plaatsen te bezichtigen zoals: de Basiliek van Onze lieve vrouw van het Heilig Hart en museum het Domein. Ook na het carnaval is er op de Kollenberg het ritueel van het masker begraven. De Auveleberg is een oude Romeinse grafheuvel die ook zeer de moeite waard is om te bezichtigen. Een appartement huren in Sittard geeft dus een ruime keuze aan cultuur en leuke bezichtigingen. Een appartement huren in Sittard heeft ook veel te bieden als je van winkelen houdt. De Begijnhofstraat, Limbrichterstraat, Steenweg en Voorstad zijn historische winkelstraten met een gezellige sfeer. Een appartement huren in Sittard is nooit saai. Rondom de Historische markt zijn veel cafés en terrasjes te vinden. In Sittard vindt je nog altijd de imposante stadswallen maar ook herinneringen aan de meest bekende persoon uit Sittard; namelijk Toon Hermans.

Is een appartement huren in Sittard gemakkelijk?

Sittard ligt dicht bij twee landsgrenzen en niet ver van Maastricht met zijn enorme aantrekkingskracht op de buurlanden. Het is dan ook niet simpel om een appartement te vinden. Geen nood echter, Sittard kent vele wijken in de omwalling maar ook in de buurtschappen daarbuiten en in de oude arbeiderswijken van de Staatsmijnen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven