×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Sittard

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Sittard

Studio huren Sittard

Je bent geïnteresseerd in een studio huren in Sittard, maar wat heeft Sittard jou allemaal te bieden?

Studio huren Sittard: Winkelen

Sittard heeft een oude binnenstad en hier zit het winkelhart van de stad. Hier zijn de bekende merken te vinden, maar Sittard biedt ook de ruimte aan kleine ondernemers. Hierdoor zijn er veel verschillende soorten winkels te vinden in Sittard.

Studio huren Sittard: Vrije tijd en plezier

Mocht je een studio huren in Sittard dan hoef je je niet te vervelen; er is genoeg te doen in deze stad. Er is onder andere het Groove Garden Festival en het Oktoberfestival. In deze stad wordt ook elk jaar Carnaval groots gevierd. Dan staat de stad 5 dagen in het teken van ‘Vasteloavend’. Daarnaast is er ook elke week een markt. Hier kun je verse groenten halen en een visje eten bij een viskraam. In het zuiden van Sittard, op de grens met Geleen, vind je een bioscoop. Hier draaien de nieuwste films. Er is ook een brasserie bij, dus een hapje eten van te voren is een leuke vulling van de avond. Voor theatervoorstellingen kun je naar de schouwburg. Deze ligt vlakbij het centrum. Je hoeft je dus niet te vervelen!

Studio huren Sittard: Goede ligging

Het huren van een studio in Sittard is aantrekkelijk vanwege de gunstige ligging van de stad. In een kwartiertje ben je in de hoofdstad van Limburg, Maastricht en in een kleine 20 minuten ben je in Heerlen. Daarnaast ben je in 20-25 minuten in Roermond. Ook Eindhoven ligt niet verder dan 60 minuten rijden via de A2. Als je een studio gaat huren in Sittard, heb je een goede ligging ten op zichtte van deze steden.

Studio huren Sittard: Historie

Sittard is een deel van de gemeente Sittard-Geleen. Dit is een fusie van dorpen waaronder Geleen en Born. Hierdoor is dit de derde gemeente van de provincie. Op de plek waar nu Sittard ligt, lagen vroeger drie nederzettingen Haagsittert, Broekstittard en het huidige Sittard. Het groeide en in 1243 kreeg Sittard stadsrechten. In 1867 werd het pas officieel bij Nederland gevoegd. Hiervoor hoorde Sittard bij o.a. België en de Duitse Confederatie. Je kunt nog steeds veel historie terugvinden in de stad. Zo is er onder andere een stadswal te vinden; hier kun je nog steeds op lopen.

Studio huren Sittard: Bekende personen

Ga jij een studio huren in Sittard dan woon jij in dezelfde stad als waar de inmiddels overleden cabaretier Toon Hermans en voormalig wereldkampioen polsstokhoogspringen Rens Blom woonden. Kortom een studio huren Sittard heeft grote voordelen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven