×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Zutphen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 1 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Zutphen

Appartement huren in Zutphen

In het Oostelijk deel van de provincie Gelderland ligt hanzestad Zutphen, omringd met poorten en grachten en ontstaan in de Romeinse tijd als Germaanse nederzetting op een rivierduinencomplex. Bovendien de oudste stad van Nederland, al 1700 jaar bewoond en vandaag de dag met zijn 50.000 inwoners en het historische centrum met al zijn voorzieningen en de IJsselkade op loopafstand.

Appartement huren Zutphen

Zutphen wordt ook wel Torenstad genoemd vanwege de grote gebouwen die de skyline vormen van de stad. Een appartement huren in Zutphen is mogelijk in de talrijke buurten die deze prachtige stad telt. Direct Wonen heeft schitterende appartementen in verschillende prijsklassen te huur. Of je nu in het centrum wilt wonen of in een rustige buurt in een buitenwijk. Voor ieder wat wils.

Winkelen Zutphen

Wanneer je de naam Zutphen hoort, dan denk je aan karakteristieke en monumentale panden, nauwe en gezellige straatjes en natuurlijk aan de IJssel. Zutphen heeft voor jong en oud veel te bieden. De binnenstad is oergezellig, kleinschalig, maar zeker verrassend. Je kunt er goed shoppen, de wekelijkse markten afstruinen en een lekker hapje eten in een van de sfeervolle restaurants. Wanneer je een appartement gaat huren in Zutphen, vergeet dan ook niet een bezoekje te brengen aan Eijerkamp. Hier vind je alles onder één dak op gebied van wonen, slapen en accessoires. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor je appartement.

Uit in Zutphen

Tijdens een Appartement huren in Zutphen kun je je vermaken met diverse musea, wandelhofjes en andere bezienswaardigheden, zoals de Wijnhuistoren en de Walburgiskerk, waan je je zowaar in de Middeleeuwen. Naast een imposante architectuur biedt deze historische trekpleister ook een aantrekkelijke aanbod van winkels, horeca, cultuur en evenementen. Een avondje uit met vrienden doe je bijvoorbeeld bij bioscoop Cinemajestic. Geniet van een ware filmbelevenis en met één druk op de knop is je hapje en drankje snel besteld en aan de stoel geleverd. Een stukje cultuur opsnuiven doet men bij het Stedelijk Museum. Een cultuurhistorish museum dat de geschiedenis van Zutphen verzamelt en prachtig in beeld brengt. Ben je een watermens? Maak dan een heuse vaartocht over de IJssel.

Appartement huren Zutphen zo gek nog niet

Een appartement huren in Zutphen is eigenlijk wonen in een heel bijzondere plaats met een rijke geschiedenis. Een stad bij uitstek waar altijd vertier is, of je nu jong of oud bent. Er is zoveel te beleven... ontdek het zelf!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven