×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Eengezinswoning huren in brielle

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in brielle, maar bekijk de huurwoningen in Oostvoorne

«1»

Eengezinswoningen in de omgeving van brielle

Een woning huren in Brielle, betekent rust en vermaak

De gemeente ligt in het gebied van Zuid-Holland dat vroeger het eiland Voorne heette. Het gebied bestaat uit een afdamming van de rivier de Maas. De stad, die ruim 16.000 inwoners telt, staat bekend als een van de meest monumentale steden in Nederland. In de omgeving vind je uitgebreide recreatiegebieden waar je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit vele sporten of andere vrijetijdsbestedingen. De stad is rijk aan prachtige monumenten, zoals de Vesting of het beroemde Arsenaal.

Laagbouw en voorzieningen voor alle leeftijdsgroepen

Kiezen voor een huurwoning in Den Briel betekent wonen in een omgeving zonder hektiek. Er is weinig hoogbouw of drukke verkeerswegen. De stad biedt veel vermaak voor jong en oud. Er zijn verschillende sportcomplexen, zoals de golfbaan aan de Krabbeweg en in de omgeving zijn verschillende mogelijkheden voor watersport. Maar ook het prachtige polderlandschap nodigt uit tot fietsen of wandelen. Jaarlijks worden er terugkerende evenementen georganiseerd, zoals het tentfeest 'Brielle blues, het zomerfestival of bruisend Brielle met muziek in o.a. de mooie St. Catharijne of de RK kerk aan de Nobelstraat

Maar ook basisvoorzieningen zijn er ruimschoots aanwezig. Winkelliefbebbers kunnen er naast de winkelcentra hun hart ophalen aan de vele unieke winkeltjes waar je vaak ook veel ambachtelijk werk tegenkomt.

Bereikbaarheid

Wanneer je besluit om een huurwoning in Den Briel te nemen, ben je verzekerd van comfort en een goede bereikbaarheid. Via de A15 ben je binnen een half uur in Rotterdam, dus forensen is geen enkel probleem. Oostvoorne, Kuiningergors en Nieuwehoorn liggen op steenworp afstand. maar ook Spijkenisse en Hellevoetsluis zijn makkelijk te bereiken.

Kortom, wanneer je alles wilt en niet graag in een drukke grote stad woont, is het er heerlijk wonen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven