×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Bilthoven

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Bilthoven

Huurwoningen huren Bilthoven

Bilthoven ligt met nog 6 andere dorpen in de gemeente De Bilt middenin het groene hart van Nederland. Wanneer mensen besluiten tot huurwoningen huren in Bilthoven zijn daar vaak verschillende redenen voor aan te wijzen. Eén van de overwegingen daarbij kan zijn dat je graag centraal wilt wonen in Nederland, of dichtbij je werk.

Ook studenten kunnen prima huurwoningen huren in Bilthoven. Doordat er prima verbindingen zijn sta je al heel snel middenin Utrecht. Een deel van Bilthoven waar mensen graag wonen is middenin het centrum, bijvoorbeeld aan het Steenbokplein. Ook gezinnen met kinderen die nadenken over huurwoningen huren in Bilthoven kunnen kiezen uit verschillende opties zoals een woning aan de Vinkenlaan.

Historie

Een leuk detail voor alle mensen die huurwoningen huren in Bilthoven is dat op 20 augustus 1863 de geschiedenis van Bilthoven begint. De spoorlijn Utrecht - Amersfoort kruist de Soestdijkseweg en daar wordt een station geopend dat eerst de naam Station de Bilt krijgt. Doordat het op een halfuur lopen van De Bilt ligt zorgt deze naam voor nogal wat verwarring. Bewoners die dat te ver vonden gingen dichtbij het station wonen. De Centraal Nederlands Spoorwegmaatschappij was zelf niet van plan op deze plaats een station te bouwen. Door een overeenkomst af te sluiten met Jonkheer Van den Bosch, de toenmalige bewoner van Jagtlust (het huidige gemeentehuis) komt hier verandering in. In 1902 was het al mogelijk om 52 keer per dag de trein te nemen in beide richtingen. Het duurt nog tot 1917 voordat zowel het dorp Bilthoven als het station de definitieve naam Bilthoven krijgt.

Winkelen en vrije tijd

Inwoners die huurwoningen huren in Bilthoven kunnen terecht in de buurtcentra wanneer ze hun dagelijkse boodschappen willen halen. De binnenstad biedt de bekende winkels van de grotere ketens. Bijvoorbeeld aan de Soestdijkseweg terwijl er ook een ruim aanbod aan kleine gezellige boetiekjes te vinden is. Fijn om te weten is dat je in Bilthoven gratis kunt parkeren. Doordat Bilthoven middenin een mooie groene omgeving ligt biedt dat vele mogelijkheden om van de natuur te genieten op de Utrechtse Heuvelrug. Toeristische uitstapjes die voor mensen die huurwoningen huren in Bilthoven lekker dichtbij zijn, zijn bijvoorbeeld paleis Soestdijk, paleis het Loo, de Apenheul of Dolfinarium Harderwijk. Sportievelingen die huurwoningen huren in Bilthoven kunnen hun hart ophalen bij één van de vele sportverenigingen die er in Bilthoven te vinden zijn. Of je nu van hockey of tennist houdt, of liever voetbalt of korfbalt, het is allemaal mogelijk voor mensen die huurwoningen huren in Bilthoven. Mensen die huurwoningen huren in Bilthoven en liever buiten sporten kunnen daarvoor terecht op de atletiekbaan of op de golfbaan.

Bekende Nederlanders uit Bilthoven

Alle mensen die huurwoningen huren in Bilthoven kennen scenarioschrijver Haye van der Heyden, radio 3FM dj Gerard Ekdom en één van de bekendste weermannen van Nederland Erwin Kroll wel. Ook dirigent en componist Rogier van Otterloo en de beroemde Nederlandse schrijver Simon Vestdijk zijn beiden in Bilthoven geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven