×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Den Bosch

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Den Bosch

Wonen in Den Bosch

Wil jij in Den Bosch wonen? Een studio huren in Den Bosch is erg populair. Den Bosch is een gezellige, oude stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een studio. Vind jouw studio en ga wonen in Den Bosch! Twijfel je nog over de juiste locatie in Den Bosch? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Den Bosch.

Studio huren Den Bosch

Kies voor een gastvrije sfeer: ga een studio huren in Den Bosch Ben je op zoek naar woonruimte in het oostelijk deel van Noord-Brabant? Dan is een studio huren in Den Bosch iets wat je beslist moet overwegen. De stad, die bekend staat om haar Bourgondisch karakter, is vanaf 2010 viermaal op rij uitgeroepen tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. De kans is dan ook groot dat jij je welkom voelt in die stad en dat een studio huren in Den Bosch je goed gaat bevallen.

Historie

Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en heeft al sinds 1185 stadsrechten. Dat betekent dat je, net zoals andere mensen die een studio huren in Den Bosch, woont in oude vestingstad met een rijke historie. Dat is niet alleen zichtbaar in historische bouwwerken zoals de bekende Sint-Janskathedraal, het oude gemeentehuis aan de Markt en de restanten van de oude stadswallen, maar ook in de vele steegjes en straatjes in het centrum van de stad. Den Bosch dankte haar groei in de Middeleeuwen vooral aan de handel en nijverheid en was een van de hoofdsteden van het Hertogdom Brabant.

Bekende Bosschenaren

De beroemdste bewoner van Den Bosch is ongetwijfeld de schilder Jeroen Bosch. Hij leefde en werkte in de periode van 1450 tot 1516 in de stad. Een studio huren in Den Bosch betekent dat je in 2016 van nabij de internationale culturele manifestatie Bosch500 mee kunt maken. Ga je eerder een studio huren in Den Bosch en wil je al kennismaken met deze bekende schilder? Dan kun je terecht in het Jheronimus Bosch Art Center.

Hedendaagse bekende Nederlanders die hun wortels in Den Bosch hebben zijn, onder andere, Albert Verlinde, Lauren Verster en Geert Hoes.

Bourgondische sfeer

Mensen die een studio huren in Den Bosch, wonen niet alleen in een stad met een rijke historie en veel aandacht voor cultuur, ook het uitgaansleven van de stad is het vermelden waard. De Parade kent vele gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden en in de straatje daaromheen vind je volop eettentjes. Datzelfde geldt voor de omgeving van de Markt. Een studio huren in Den Bosch betekent dat je niet alleen het Oeteldonkse Carnaval van nabij mee kunt maken, maar ook dat het jaarlijkse Jazz in Duketown en het Festival Boulevard in je nabije omgeving plaatsvinden.

Een winkelparadijs

Hoewel populaire steden als Utrecht, Tilburg en Eindhoven zich op een korte afstand van Den Bosch bevinden, hoeven mensen die een studio huren in Den Bosch de stad niet uit wanneer ze een dagje gezellig willen winkelen. De grootste winkelstraat is de Hinthamerstraat. Ga je een studio huren in Den Bosch? Dan vind je hier en aan de Markt vooral de filialen van ketenbedrijven. Voor kleine boetiekjes en speciaalzaakjes kun je terecht in de vele steegjes en straatjes rondom de Markt en achter het stadhuis. Kortom: ga je een studio huren in Den Bosch, dan maak je een keuze die je, naast woongenot, ook veel plezier en afwisseling zal bieden. Zeker ook omdat de stad omgeven wordt door populaire recreatiegebieden zoals De Oosterplas, het natuurpark het Bossche Broek en het kunstmatige meer De IJzeren Vrouw.

Goedkope studio's huren in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een goedkope studio om te huren in Den Bosch? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope studio buiten het centrum van Den Bosch. De wijken Orthen en het Paleiskwartier bieden je goedkope en ruime studio's, net buiten de binnenstad. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad met alle voorzieningen.

Particulier studio huren in Den Bosch

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden in Den Bosch.

Per direct een studio huren in Den Bosch

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Den Bosch? De meeste studio's in Den Bosch zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in deze bourgondische stad Den Bosch.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven