×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in rosmalen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen in de omgeving van rosmalen

Huurwoningen huren Rosmalen

In Noord-Brabant ligt het plaatsje Rosmalen, wat tegenwoordig in de gemeente 's-Hertogenbosch ligt. Voor deze tijd was Rosmalen een zelfstandige gemeente. Rosmalen heeft een oppervlakte van bijna 33 vierkante kilometer en er wonen ongeveer 31.000 mensen. Huurwoningen huren in Rosmalen is tegenwoordig erg in trek. Een aantal voorbeelden van straten waar je huurwoningen kunt huren in Rosmalen worden zijn de Edelweisstraat, de Brabanthoeven en De Bronkade. Dit zijn allemaal straten die aan de rand van Rosmalen liggen. In deze straten staan vooral woonhuizen. Je kunt hier dan ook alleen maar huurwoningen huren. Dit wilt niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn om een studio of appartement te huren, echter moet je hiervoor dichter bij het centrum gaan zitten. Daarnaast kun je huurwoningen huren in het centrum van Rosmalen.

De historie van Rosmalen

In 815 wordt Rosmalen voor het eerst genoemd in een oorkonde van de Abdij van Lorsch. Er was echter al sprake van vaste bewoning van het gebied rond Rosmalen in de ijzertijd. Er werd in 1185 een nieuwe stad in de buurt van Rosmalen gesticht, namelijk 's-Hertogenbosch. Tot 1300 valt Rosmalen ook onder het gezag van 's-Hertogenbosch. Daarna kreeg Rosmalen zeggenschap over de eigen grond en begon de plaats zelfstandig te worden. Er werden een kerk, klooster en burcht gebouwd. De kerk werd in het midden van de zestiende eeuw verbouwd tot de kerk die nu nog in Rosmalen staat. Langzaam ontwikkelde het plaatsje zich voort. In 1923 begon Jan Heijmans zijn bedrijf Heijmans NV. Dit zou uitgroeien tot een aannemersbedrijf van Europees formaat. Dit was ook belangrijk voor Rosmalen, wat een aannemersdorp zou worden. Rond deze tijd werden er ook huurwoningen gebouwd. Het werd mogelijk om huurwoningen te huren in Rosmalen. Bekende Rosmalenaren zijn de familie Heijmans en de band 'The Shuffles'. De leadzanger van deze band was Albert West.

Vrije tijd in Rosmalen

Je kunt veel winkels in het centrum van Rosmalen vinden. Er zijn vooral kleding- en schoenenwinkels. Ook zit er in het centrum van Rosmalen een winkelcentrum, de Vreeburgpassage. Je kunt huurwoningen huren in Rosmalen die dicht bij het centrum liggen. Verder zijn er, verspreid door Rosmalen, nog een aantal buurtwinkeltjes en restaurants. Rondom deze winkeltjes, aan de buitenrand, kun je huurwoningen huren in Rosmalen. Er wordt een bekend tennistoernooi georganiseerd in Rosmalen. Dit is het Tennistoernooi van Rosmalen. Daarnaast is er een voetbalclub en een basketbalvereniging. Rondom Rosmalen zijn er een aantal mooie natuurgebieden te vinden. Ook kun je een uitje doen naar het nabijgelegen 's-Hertogenbosch.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven