×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Den Bosch

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Den Bosch

Wonen in Den Bosch

Wil jij in Den Bosch wonen? Een appartement huren in Den Bosch is erg populair. Den Bosch is een gezellige, oude stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een appartement. Vind jouw appartement en ga wonen in Den Bosch! Twijfel je nog over de juiste locatie in Den Bosch? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Den Bosch.

Appartement huren in Den Bosch

Den Bosch, officieel ’s-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant.

Huurappartement in Den Bosch vinden

De gemeente Den Bosch is opgedeeld in 14 verschillende stadsdelen waarvan alleen de binnenstad al zeven wijken heeft. Een appartement huren in Den Bosch kan dus zowel in de oude binnenstad als in een van de omliggende stadsdelen. Vanuit elk stadsdeel is het centrum van de stad goed te bereiken. Ervaar de Brabantse gezelligheid en huur een appartement in Den Bosch! Er staan veel appartementen te huur in de geliefde wijken: Orthen, het Zand, Uilenburg en het centrum.

Winkelen in Den Bosch

Kom je een appartement huren in Den Bosch en houd je van winkelen dan zit je in Den Bosch helemaal goed! Zo kun je voor winkelen terecht in het gezellige centrum van Den Bosch. In alle straatjes vind je winkel in allerlei soorten en maten. Daarnaast zijn er ook winkelcentra in Den Bosch waaronder Arena Bosch, een groot winkelcentrum vlakbij de binnenstad. Natuurlijk kun je overal in de stad terecht voor je dagelijkse boodschappen, ongeacht waar je je appartement In Den Bosch wilt huren. Ideaal als je een appartement gaat huren in Den Bosch. Wil je liever een studio huren in Den Bosch? Of een kamer huren in Den Bosch? Start je zoektocht!

Vrije tijd

In de binnenstad zijn talloze restaurants en terrasjes waar je kunt eten of even gezellig wat drinken. Iets wat ook absoluut de moeite waard is, is het eten van een goede Bossche Bol, de lokale delicatesse van de stad. Op cultureel gebied heeft Den Bosch ook een hoop te bieden. Er zijn meerdere theaters en musea. Daarnaast vinden er ook elk jaar enkele culturele activiteiten plaats zoals een jazzfestival, een theaterfestival en Bourgondisch 's-Hertogenbosch.

Ook voor de sportliefhebber is een appartement huren in Den Bosch geen slecht idee. Er zijn vele actieve verenigingen waarvan enkele op hoog niveau spelen. Ook worden er jaarlijks diverse sportevenementen gehouden in Den Bosch.

Nabij gelegen plaatsen

Kan je geen huurappartement vinden in Den Bosch? Bekijk dan eens de steden en dorpen rondom Den Bosch. Den Bosch is goed bereikbaar via de snelweg vanwege de centrale ligging. De stad heeft verscheidene andere steden om zich heen liggen. Enkele van die steden zijn Eindhoven en Tilburg. Een appartement huren in Den Bosch betekent dus dat je aardig centraal woont ten opzichte van andere steden en met Eindhoven Airport ook nog een vliegveld in de buurt hebt. Er is volop huuraanbod in en rondom Den Bosch zodat jij snel een geschikt appartement kunt huren. Je kunt ook kiezen om een appartement te huren in Oss of huur een appartement in Tilburg

Historie

Den Bosch is een van de oudste steden van Nederland en is ontstaan als een kleine nederzetting van handelaren. Vanwege de gunstige ligging is deze nederzetting steeds verder uitgegroeid en in 1184 werden de stadsrechten verleend aan de stad Den Bosch. Kom je een appartement huren in Den Bosch dan ga je wonen in één van Nederlands oudste steden!

Bekende personen uit Den Bosch

Deze oude stad is de geboorteplaats van vele bekende Nederlanders, van schrijvers tot politici, kunstenaars en sporters. Iemand die de laatste jaren flink van zich heeft laten horen is de wielrenster Marianne Vos. Ook komen Albert Verlinde en Geert Hoes uit Den Bosch. Ga jij een appartement huren in Den Bosch, dan kun je zomaar een bekende Nederlander tegen komen! Kortom, een appartement huren in Den Bosch is een wonen in een fantastische stad met Brabantse gezelligheid! Vind huurappartementen in Den Bosch en ervaar het zelf.

Goedkoop appartement huren in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Den Bosch? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Ga daarom op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum van Den Bosch. De wijken Orthen en het Paleiskwartier bieden je goedkope en ruime appartementen, net buiten de binnenstad. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad met alle voorzieningen.

Particulier appartement huren in Den Bosch

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het appartement zorgt ervoor dat jij snel je appartement hebt gevonden in Den Bosch.

Appartementen Den Bosch

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Den Bosch? De meeste appartementen in Den Bosch zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete appartement in deze bourgondische stad Den Bosch.

Ga snel op zoek en vind jouw huurappartement in Den Bosch!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven