×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Den Bosch

Inklappen

Appartement huren Den Bosch

Den Bosch, officieel ’s-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant.

Wonen in Den Bosch

De gemeente Den Bosch is opgedeeld in 14 verschillende stadsdelen waarvan alleen de binnenstad al zeven wijken heeft. Een appartement huren in Den Bosch kan dus zowel in de oude binnenstad als in een van de omliggende stadsdelen. Vanuit elk stadsdeel is het centrum van de stad goed te bereiken.

Winkelen in Den Bosch

Kom je een appartement huren in Den Bosch en houd je van winkelen dan zit je in Den Bosch helemaal goed! Zo kun je voor winkelen terecht in het gezellige centrum van Den Bosch. In alle straatjes vindt je winkel in allerlei soorten en maten. Daarnaast zijn er ook winkelcentra in Den Bosch waaronder Arena Bosch, een groot winkelcentrum vlakbij de binnenstad. Natuurlijk kun je overal in de stad terecht voor je dagelijkse boodschappen, ongeacht waar je je appartement In Den Bosch wilt huren.

Vrije tijd

In de binnenstad zijn talloze restaurants en terrasjes waar je kunt eten of even gezellig wat drinken. Iets wat ook absoluut de moeite waard is, is het eten van een goede Bossche Bol, de lokale delicatesse van de stad.

Op cultureel gebied heeft Den Bosch ook een hoop te bieden. Er zijn meerdere theaters en musea. Daarnaast vinden er ook elk jaar enkele culturele activiteiten plaats zoals een jazzfestival, een theaterfestival en Bourgondisch 's-Hertogenbosch.

Ook voor de sportliefhebber is een appartement huren in Den Bosch geen slecht idee. Er zijn vele actieve verenigingen waarvan enkele op hoog niveau spelen. Ook worden er jaarlijks diverse sportevenementen gehouden in Den Bosch.

Nabij gelegen plaatsen

Den Bosch is goed bereikbaar via de snelweg vanwege de centrale ligging. De stad heeft verscheidene andere steden om zich heen liggen. Enkele van die steden zijn Eindhoven en Tilburg. Een appartement huren in Den Bosch betekent dus dat je aardig centraal woont ten opzichte van andere steden en met Eindhoven Airport ook nog een vliegveld in de buurt hebt.

Historie

's-Hertogenbosch is een van de oudste steden van Nederland en is ontstaan als een kleine nederzetting van handelaren. Vanwege de gunstige ligging is deze nederzetting steeds verder uitgegroeid en in 1184 werden de stadsrechten verleend aan de stad Den Bosch. Kom je een appartement huren in Den Bosch dan ga je wonen in één van Nederlands oudste steden!

Bekende personen uit Den Bosch

Deze oude stad is de geboorteplaats van vele bekende Nederlanders, van schrijvers tot politici, kunstenaars en sporters. Iemand die de laatste jaren flink van zich heeft laten horen is de wielrenster Marianne Vos. Ook komen Albert Verlinde en Geert Hoes uit Den Bosch. Ga jij een appartement huren in Den Bosch, dan kun je zomaar een bekende Nederlander tegen komen! Kortom, een appartement huren in Den Bosch is een wonen in een fantastische stad met Brabantse gezelligheid!

Appartement huren in Den Bosch (146)

De nieuwste woningen in je inbox?