×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Diemen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Diemen

Appartement huren Diemen

Onder de rook van Amsterdam ligt een plaatsje dat hoogstwaarschijnlijk een van de allereerste nederzettingen van Nederland is. Archeologische vondsten dateren de oorsprong van het dorp in de elfde eeuw: twee eeuwen voor het ontstaan van Amsterdam. Diemen is kleinschalig en gemoedelijk, terwijl je er alles kunt vinden wat je nodig hebt. Bovendien ligt het vlakbij Amsterdam – wat wil je nog meer als je een huurwoning, appartement, studio of kamer zoekt? Je komt er met de fiets of met tram 9, die rechtstreeks naar de hoofdstad rijdt. Natuurlijk is er ook een metro-, trein- en busverbinding.

Een huurwoning met grote voordelen

Diemen is een zelfstandige gemeente die omringd wordt door Duivendrecht, Driemond, Abcoude, Weesp en Muiden. Ook Amstel Business Park en de Amsterdam Arena zijn vlakbij. Het heeft een gezellige dorpskern en meerdere winkelcentra. De omgeving is kindvriendelijk en vlak bij recreatiegebieden zoals het Diemerbos en de Diemerzeedijk. Hier kan je rustig wandelen, maar ook je rondjes lopen of skaten. Verderop langs het Amsterdam-Rijnkanaal ligt het Gaasperpark, waar je aan een natuurlijk strandje kunt zonnebaden of een duik nemen in de Gaasperplas. Iets verderop vind je een groot overdekt speelparadijs voor kleine en grotere kinderen.

Een huurwoning voor jong en oud

Er is hier een ruim aanbod van woningen, appartementen, studio’s en kamers. Met een woning aan de Kruidhof of het Julianaplantsoen heb je alle winkels op loopafstand. Op de Kolgans en de Albert Schweitzerlaan vind je mooie ruime eensgezinswoningen met parkeerruimte voor de deur.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven