×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Hengelo Ov

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Hengelo Ov

Appartement huren Hengelo

Kom een appartement huren in Hengelo! Deze stad heeft de woningzoeker veel te bieden! Op de plek waar tegenwoordig het moderne Hengelo ligt wonen al duizenden jaren mensen, al is de gemeente pas ontstaan in 1811. Toentertijd bestond Hengelo uit ongeveer 100 boerderijen. De plaats begon pas echt te groeien tijden de industriële revolutie tot hoe de stad nu is. Een appartement huren in deze voormalige industriestad heeft zeker voldoende aantrekkelijke punten!

Winkelen

Kom je een appartement huren in Hengelo dan kun je voor al je winkelwensen goed terecht in Hengelo. Naast de gebruikelijke grote namen vind je in Hengelo ook nog vele echte familiezaken, die garant voor uitstekende kwaliteit en dienstverlening. De winkels aan het Plein Westermaat, in het Westen van de stad, zijn elke zondag geopend en in de rest van de stad zijn er jaarlijks zo'n 14 koopzondagen. Daarnaast spaar je met de Stadkado-app van de Gemeente Hengelo punten voor leuke kortingen en cadeaus als je winkelt in de binnenstad!

Uitgaan

Ga je een appartement huren in Hengelo, dan biedt de stad een ruim aanbod aan uitgaansgelegenheden, variërend luxe restaurants tot grand cafés en een heuse bierbrouwerij! Daarnaast ontbreken ook de schouwburg (het Rabotheater), een muziekcentrum - het bekende poppodium Metropool - en de bioscoop niet.

Met ruim 70 evenementen per jaar is er altijd iets bijzonders te doen - variërend van De Nacht van Hengelo en de Tropical Dance Night tot het internationale atletiekevent FBK-games, waar hardloper Haile Gebrselassie zijn bijnaam Mr. Hengelo opdeed. Ga je een appartement huren in Hengelo dan kun je altijd wel iets gaan doen in de stad.

Vrije tijd

De meningen zijn er nog niet over uit of Hengelo een groot dorp of een kleine stad is, maar dicht bij de natuur zit je sowieso! De Wandelroute Tuindorp combineert buitenactiviteiten en cultureel erfgoed in een wandeling door Tuindorp 't Lansink, waar je meer leert over de industriële geschiedenis van Hengelo. Het Historisch Museum Hengelo gaat nog wat verder terug in de Hengelose geschiedenis. Ook de kleine Hengeloërs zullen zich niet snel vervelen, of het nu gaat om een bezoek aan het Twents Techniekmuseum HEIM (motto 'verboden af te blijven'!) of aan Familiepretpark De Waarburg - er is voldoende te doen voor kinderen. Voor alle mensen die een appartement huren in Hengelo is er van alles te doen!

In de buurt

Door de nabijheid van de A1 is Hengelo goed bereikbaar met de auto. Ook met de trein reis je gemakkelijk naar in de buurt gelegen steden - de spoorverbinding met Zutphen stamt uit 1865 en die met Enschede uit 1866. Tegenwoordig ben je in ruim een half uur in Zutphen en in minder dan tien minuten in Enschede. Kom je een appartement huren in Hengelo dan kun je jezelf zeker een aantal dagen vermaken in deze leuke omgeving! Kortom, wil je een appartement huren in Hengelo dan ben je er zeker van dat je terecht komt in een fantastische stad waar je jezelf snel thuis zult voelen. Kom ook een appartement huren in Hengelo!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven