×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Huizen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Huizen

Huren in Huizen

Huizen, parel van het Gooi

Huizen is een dorp van ongeveer 40.000 inwoners gelegen in de befaamde regio het Gooi. Het dorp ligt aan het Gooimeer en heeft een mooie haven. Huurwoningen huren in Huizen is perfect voor mensen die willen genieten van de mooie natuur die het Gooi te bieden heeft, maar ook willen profiteren van de nabijheid van de Randstad.

Een dorp met historie

De ligging aan het water was altijd al belangrijk geweest voor Huizen. In de zeventiende eeuw bracht de visserij grote groei in het dorp. In de negentiende eeuw bracht die ligging ook industriële ontwikkeling met zich mee. Tegenwoordig staat Huizen bekend als een heerlijke plek om te wonen. Dat hebben meer mensen al ondervonden, bijvoorbeeld Linda de Mol en haar familie; die Huizen een tijd 'thuis' hebben genoemd. Als mensen huurwoningen huren in Huizen zijn ze ervan verzekerd dat ze een heerlijke woonomgeving krijgen.

Huurwoningen huren in Huizen

Als mensen huurwoningen huren in Huizen dan hebben ze keuze uit de leukste plekken. Ga je voor een appartement of een woonhuis? De meest populaire straten in Huizen om een huurwoning te huren zijn de Lijzij, Munnikplaat, de Damwand en de Keizer Otto. In Huizen heb je altijd groen in de omgeving, een perfecte plek om te wonen.

Heerlijk winkelen

Huurwoningen huren in Huizen is ideaal voor mensen die lekker willen winkelen. Vanuit Huizen ben je zo in Almere, Amsterdam en Utrecht. Daar vind je alle winkels die je je maar kunt wensen, maar in Huizen zelf kun je ook lekker winkelen. Bijvoorbeeld in de omgeving van het Oude Raadhuisplein en de Lindenlaan. Huizen kent vele ambachtelijke winkels en speciaalzaken waar je geweldige, bijzondere dingen kunt halen. Mensen die huurwoningen huren in Huizen hebben dus keuze te over.

Altijd iets te doen

Voor mensen die eropuit willen gaan is huurwoningen huren in Huizen een goed idee. De nabijheid van de haven en de vele meren maakt deze plek ideaal voor watersporters. Ook voor mensen die houden van wandelen is Huizen perfect, het natuurschoon waar het Gooi zo bekend om staat ligt vlak buiten de plaats. Daarnaast ben je via de A27 en de A1 zo in de grote stad. Huurwoningen huren in Huizen is dus ook handig als je in bijvoorbeeld Amsterdam werkt.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven