×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Huizen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Huizen

Appartement huren Huizen

Een modern appartement huren in Huizen? Een plaats waar je je snel thuis zult voelen! De plaats Huizen ligt midden in 't Gooi, in de gemeente Huizen, provincie Noord-Holland. In de 14e eeuw kreeg deze plaats haar huidige naam, vanwege de stenen huizen die gebouwd werden. In de 17e eeuw ontstond een bloeiende visserij in Huizen, waar deze plaats daarvoor vooral afhankelijk was van de landbouw en nijverheid. Een appartement huren in Huizen betekent kiezen voor een centraal gelegen woonplaats. Huizen heeft ruim 40.000 inwoners.

Mensen die een appartement huren in Huizen zullen het zeker beamen: er zijn veel goede winkels. Rondom de oude kerk kun je terecht in meer dan 120 winkels. In winkelcentrum De Oostermeent tref je ruim 60 winkels. En er is ook een aantal kleine winkelcentra in de verschillende wijken. Boodschappen, huishoudelijke apparatuur, cadeautjes, toiletartikelen, kleding, schoenen en accessoires: je hoeft er Huizen niet voor uit! Nog een groot voordeel is dat je als inwoner van Huizen met een parkeerkaart gratis kunt parkeren. Een appartement huren in Huizen betekent het hele jaar door volop vermaak en vertier. Je kunt genieten van bezienswaardigheden als de Tafelberg en het tolhuisje. Daarnaast zijn er een aantal rijksmonumenten waaronder veel authentieke boerderijen, de Nederlands Hervormde kerk, een landhuis en een voormalige visrokerij. Voor alle sportievelingen die een appartement huren in Huizen zijn er sportpark De Wolfskamer en zwembad de Sijsjesberg. In de bossen en op de heide kun je prima fietsen, hardlopen en wandelen. Op en rond het Gooimeer en het Gooimeer-strand wordt volop gezeild, gesurft en gezwommen. Een appartement huren in Huizen betekent dat je kiest voor een moderne plaats waar veel te beleven valt.

Huizen ligt te midden van Almere, Blaricum, Hilversum, Bussum en Naarden. Als jij een appartement huren in Huizen overweegt, bedenk dan dat je ook alle grote steden in ons land snel bereikt. Huizen ligt direct aan de A1, A27 en N527. In Huizen zelf kun je gebruik maken van uitstekende buslijnen. Reis je graag met de trein? Van de NS-stations in Almere, Hilversum, Naarden-Bussum en Bussum-Zuid vertrekken zowel internationale treinen als intercity's en stoptreinen. Ga jij binnenkort een mooi en comfortabel appartement huren in Huizen? Dan ben je vast nieuwsgierig welke beroemdheden hier vandaan komen! Presentatrice Linda de Mol, oud-journaallezeres Maartje van Weegen, dj Ferry Maat, actrice Silvia de Leur, profvoetballer Nordin Amrabat, zanger Daniel Sahuleka en zangeres Jodi Pijper kom allen uit Huizen. Genoeg redenen dus om een appartement te huren in Huizen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven