×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Leidschendam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Leidschendam

Appartement huren Leidschendam

Leidschendam is ontstaan als de Lytsche Dam, een dam in de Vleit die er vroeger voor zorgde dat het waterpeil op de vaarroute tussen Leiden en Delft gereguleerd kon worden. Vanuit daar is het dorp ontstaan en uitgegroeid tot het huidige Leidschendam. Het heeft dus een vrij lange geschiedenis en dit is nog steeds terug te zien in het oude centrum

Wonen in Leidschendam

Leidschendam is onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Deze hele gemeente heeft relatief veel nieuwbouw. Een appartement huren in Leidschendam geeft dus een grote kans om in een nieuw en modern appartement terecht te komen. Rondom Leidschendam hebben zich vele grote bedrijven gevestigd. Een appartement huren in Leidschendam kan voor veel werknemers een goede kans zijn om dicht bij het werk te gaan wonen.

Winkelen in Leidschendam

In het oude centrum van Leidschendam vind je allerlei soorten winkeltjes. Wil je echt een hele dag shoppen, dan is het grote winkelcentrum Leidsenhage een goede optie. Dit winkelcentrum heeft meer dan 180 verschillende winkels. Daarnaast kun je hier elke dinsdag terecht voor de markt, die op het parkeerterrein van het winkelcentrum staat. Een appartement huren in Leidschendam biedt dus vele mogelijkheden qua winkelen.

Vrije tijd

Een appartement huren in Leidschendam is zeker een aanrader voor de sportieveling. Er zijn vele verschillende verenigingen actief. Ook is er een groot sportcomplex met verschillende hallen en een uitgebreid zwembad. In dit zwembad vindt je zowel een wedstrijdbad als een recreatief bad met glijbanen. Daarnaast kun je zeker in het oude centrum terecht als je wat wilt drinken op het terras of uit eten wil in een leuk restaurant.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Leidschendam ligt vlakbij twee steden, namelijk Leiden en Den Haag. Leiden is wat kleinschaliger en heeft een gezellig centrum dat rondom de grachten is gebouwd. Den Haag is een perfecte stad voor ene dagje uit. Zo heb je een enorme keuze qua internationale keuken, maar ook staat de stad bekend om alle culturele evenementen en gelegenheden. Een appartement huren in Leidschendam betekent ook dat je op fietsafstand woont van het strand, op de mooie dagen ben je zo aan het strand van Wassenaar. Genoeg ruimte dus voor de natuurliefhebber die graag buiten is.

Bekende personen uit Leidschendam

Er is een aardig lijstje namen van bekende personen die in Leidschendam geboren zijn, van sporters tot politici en dichters. Een van de meest bekende is Oranje-international Daryl Janmaat.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven