×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in purmerend

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in purmerend, maar bekijk de huurwoningen in Landsmeer

«1»

Studio's in de omgeving van purmerend

Studio huren Purmerend

Een studio huren in Purmerend? Purmerend is een bruisende stad met een unieke ligging. Aan de ene kant is Amsterdam om de hoek, wat van Purmerend een ideale stad voor forenzen maakt, aan de andere kant is Purmerend ook omringd door karakteristieke stadjes en dorpen als Volendam, Monnickendam, Edam en Broek in Waterland. Ook De Beemster, onderdeel van de werelderfgoedlijst, ligt direct tegen Purmerend aan. Ga je een studio huren in Purmerend, dan krijg je al dat moois er dus gratis en voor niks bij! Werk je in Amsterdam of Zaandam? Dan is een studio huren in Purmerend dankzij de ligging ook een goede keuze.

Studio huren in Purmerend? Dan altijd lekker shoppen!

Purmerend heeft een gevarieerd winkelaanbod. Ondanks dat grote steden als Amsterdam en Zaandam vlakbij zijn, kiezen de lokale Purmerenders er steeds meer voor om gewoon in hun eigen stad te blijven shoppen. Ga je een studio huren in Purmerend, dan vind je hier grote ketens als H&M, V&D en Hema. Maar Purmerend staat ook bekend om het gevarieerde aanbod aan unieke winkeltjes die je nergens anders in Nederland terugvindt.

Je vrije tijd besteden in Purmerend

Een van de trekpleisters van Purmerend is de Koemarkt, een groot plein waar vroeger de koeien klaar stonden om verkocht te worden, maar dat nu gebruikt wordt als terras voor alle cafés aan de Koemarkt. Een studio huren in Purmerend? Dan kom je vast en zeker wel eens op dat plein terecht. Purmerend heeft een naam op het gebied van het organiseren van markten en festivals, met als grote uitschieter muziek- en theaterfestival Reuring. Een studio huren in Purmerend is ook goed voor je, want reken maar dat je er regelmatig met de fiets op uit zult trekken om de vele leuke dorpjes in de omgeving te ontdekken!

De geschiedenis van Purmerend

Purmerend was rond 1340 slechts een gehucht, maar nam door drooglegging snel toe in grootte. In 1413 kwam er een eigen kasteel, Slot Purmersteijn en in 1434 kreeg het stadsrechten. Purmerend werd door de jaren heen vooral bekend als marktstad. Tot de bekende mensen die in Purmerend geboren zijn behoren onder andere illusionist Hans Klok, actrice Kim van Kooten en presentatrice Britt Dekker. Ga je een studio huren in Purmerend, dan zou je zomaar in de buurt van Danny de Munck of Paralympisch medaillewinnares Marlou van Rhijn kunnen komen te wonen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven