×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamer huren Rotterdam

Inklappen

Wonen in Rotterdam

Wil jij wonen in Rotterdam? Een kamer huren in Rotterdam is erg populair. Rotterdam is een veelzijdige wereldstad in de Randstad waar je fijn en centraal kunt wonen. Vind jouw kamer en ga wonen in Rotterdam! Twijfel je nog over de juiste locatie in Rotterdam? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Rotterdam.

Kamers in Rotterdam

Is een kamer huren in Rotterdam en verhuizen naar de grote stad iets voor jou? Of je nou verhuist naar een grote stad of naar een klein dorp, het is altijd een goed idee om meer te weten over de plek waar je gaat wonen. Ga je een kamer huren in Rotterdam, dan wil je vast ook weten wat er allemaal te doen valt.

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Een kamer in Rotterdam huren kan ook in één van de vele fonkelende wolkenkrabbers. Ook vergeten we niet de indrukwekkende haven. Je kunt hier prachtige wandelingen maken langs het water. Een kamer in Rotterdam huren kan aan de Willemskade, de Maaskade, de Willemsbrug, het Noordereiland en de Wilhelminapier. Je hebt hier mooi uitzicht op de scheepvaart en de karakteristieke skyline van de stad. Wil jij een kamer huren in het Scheepvaartkwartier, de Oude Haven of het historische Delfshaven? Bekijk dan het aanbod van kamers in Rotterdam.

Studentenkamer in Rotterdam

Ook heeft deze stad universiteiten. De bekende Erasmus Universiteit en Universiteit voor Humanistiek. De Universiteit voor Humanistiek is een kleine levensbeschouwelijke universiteit en de Erasmus Universiteit en biedt onderwijs op vier domeinen. Er leven veel studenten in Rotterdam en zij huren kamers in Rotterdam. Het centrum en Rotterdam-Noord zijn populair om een kamer te huren. Maar ook een kamer huren in Rotterdam-Zuid behoort tot de mogelijkheden. Hier kun je relatief goedkoop een studentenkamer huren. De openbaar vervoer verbindingen zijn in de hele stad goed geregeld.

Goedkope kamer in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer om te huren in Rotterdam? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten het centrum van Rotterdam. Rotterdam-Zuid biedt je goedkope en ruime kamers. En je kunt hier goed shoppen bij Rotterdam Zuidplein. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum.

Per direct een kamer huren in Rotterdam

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Rotterdam? De meeste kamers en studio’s in Rotterdam zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in Rotterdam.

Particulier kamer huren in Rotterdam

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer die jij op het oog hebt zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden.

Geen geschikte kamer gevonden in Rotterdam? Bekijk dan ook eens het aanbod van kamers in Den Haag, Delft of Dordrecht.

Kamer huren in Rotterdam (10)

De nieuwste woningen in je inbox?