×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio's Rotterdam

Inklappen

Studio huren in Rotterdam

Is een studio huren in Rotterdam en verhuizen naar de grote stad iets voor jou? Of je nou verhuist naar een grote stad of naar een klein dorp, het is altijd een goed idee om meer te weten over de plek waar je gaat wonen. Ga je een studio huren in Rotterdam, dan wil je vast ook weten wat er allemaal te doen valt.

Rotterdam is een mooie stad waar je heerlijk kun shoppen. Wil je een studio huren in Rotterdam, dan kun je winkelen bij 1 van de 3 grootste winkelcentra Beursplein, Zuidplein of Alexandrium. Je vindt er grote kleding ketens, maar ook genoeg kleine boetiekjes waar je leuke koopjes kunt vinden. Ga jij liever wat drinken, dan kun je op het Stadhuisplein een heerlijk drankje en hapje bestellen op één van de vele terrassen. Een studio huren in Rotterdam betekent ook dat je altijd in de buurt zit van uitgaansgelegenheden en genoeg andere activiteiten. Zo kun je in Rotterdam een rondtocht over het water maken in de Spido, een bezoek brengen aan een museum, Rotterdam van bovenaf bekijken vanuit de Euromast en nog veel meer. Wil je een studio huren in Rotterdam en heb je kinderen, ook dan is er nog genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de diergaarde Blijdorp, een dagje lasergamen of speel een potje glow-in-the-dark-midgetgolf. Aan zowel basis- als middelbare scholen ontbreekt het niet in Rotterdam. Ben je student en wil je een studio huren in Rotterdam, dan kun je terecht bij één van de Mbo- of Hbo-scholen of de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als je een keer zin hebt om een andere stad te bezoeken, dan is het een goed idee om een bezoek te brengen aan het nabij gelegen Delft of een stukje verder het centrum van Den Haag te bezoeken.

Historie van Rotterdam

Pas in 1340 krijgt Rotterdam stadsrechten, dit was veel later dan andere grote steden in Nederland. Het duurt dan nog tot 1872 voordat de stad een grote groei doormaakt. Tijdens deze groei, ontwikkelt Rotterdam zich tot de tweede stad van Nederland. In deze tijd heeft Rotterdam ook de grootste haven ter wereld.

Een van de meest bekende en meeste tekenende gebeurtenissen in de geschiedenis van Rotterdam, is het bombardement tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Een studio huren in Rotterdam is wonen in een stad met geschiedenis. Veel bekende Nederlanders zoals actrice Joke Bruijs, komiek André van Duin en voetballers Georginio Wijnaldum en Leroy Fer komen uit Rotterdam.

Weet je nog niet zeker of een studio huren in Rotterdam voor jou is weggelegd? Kijk dan ook eens naar de andere mogelijkheden. Naast de mogelijkheden voor een studio huren in Rotterdam, is het ook mogelijk om te kiezen voor een appartement, kamer of huurwoning te huren.

Studio huren in Rotterdam (21)

De nieuwste woningen in je inbox?