×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in wormerveer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in wormerveer, maar bekijk de huurwoningen in Krommenie

«1»

Huurwoningen in de omgeving van wormerveer

Huurwoningen huren Wormerveer

Redenen waarom veel mensen huurwoningen huren in Wormerveer is de sfeer, de ligging en het feit dat er in Wormerveer en directe omgeving veel mogelijkheden zijn om jezelf te vermaken. Wie wil niet alles bij de hand hebben? Mensen met kinderen die huurwoningen huren in Wormerveer kunnen kiezen uit verschillende scholen waar hun kinderen terecht kunnen.

Mensen die huurwoningen huren in Wormerveer kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen terecht in de winkelcentra die er te vinden zijn. Ook is er elke woensdag een grote weekmarkt in Wormerveer. De meeste winkels voor alle mensen die huurwoningen huren in Wormerveer zijn te vinden langs de Marktstraat, het plein en langs de Zaanweg. Hier vind je ook genoeg plekjes waar ze een heerlijk hapje en drankje voor je hebben.

Historie

Interessant voor al die mensen die huurwoningen huren in Wormerveer is dat de naam Wormerveer komt van een veer dat al in de 14e eeuw naar het dorp Wormer ging dat aan de overkant van de Zaan ligt. In 1503 werd een rooms-katholieke kapel gebouwd die ervoor zorgde dat de bevolking snel groeide. De bijnaam van de inwoners is Gladoren. Deze naam is ontstaan doordat er na de drooglegging van de grote meren veel windmolens in Wormerveer te vinden waren die olie persten uit koolzaad. De kaashandel was in de 17e eeuw erg belangrijk voor Wormerveer. Er waren wel 20 kaaskopers en een wekelijkse drukbezochte kaasmarkt. Halverwege de 19e eeuw worden grote pakhuizen en fabrieken gebouwd waar men zich bezighield met fabricage van chocolade en cacao en het pellen van rijst. In 1869 werd de spoorlijn in gebruik genomen. Naast de spoorlijn is een beschermd natuurgebied te vinden, het Guisveld.

Wormerveer en omgeving

Voor alle mensen die nadenken over huurwoningen huren in Wormerveer is het prettig te weten wat er allemaal te doen is in de buurt. Door de perfecte ligging van Wormerveer is het de perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit. Amsterdam ligt om de hoek, net als toeristische plaatsjes als Zaandam en Alkmaar. Een ander leuk uitstapje voor alle mensen die huurwoningen huren in Wormerveer is een lekker dagje naar het strand. Actievelingen die huurwoningen huren in Wormerveer wandelen langs de authentieke Zaanse huisjes, de Zaanse Schans of maken een mooie wandel- of fietstocht langs de rivier de Zaan.

Voetballiefhebbers die huurwoningen huren in Wormerveer kunnen hun hart ophalen, want er zijn maar liefst 3 voetbalclubs te vinden. Andere sporten waar je uit kunt kiezen zijn biljarten, zwemmen, korfballen, dansen en roeien. Voor al die mensen die huurwoningen huren in Wormerveer die niet zo van teamsporten houden zijn er ook meerdere sportscholen te vinden.

Schrijver Herman Gorter, politica Tineke Netelenbos, actrice en presentatrice Marit van Bohemen en de altijd gezellige zanger Wolter Kroes zijn allemaal geboren in Wormerveer. Ook de wieg van kinderboekenschrijver Dick Laan, bekend van de boeken 'Pinkeltje', stond in Wormerveer.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven