×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in wormerveer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in wormerveer, maar bekijk de huurwoningen in Zaandam

«1»

Appartementen in de omgeving van wormerveer

Appartement huren in Wormerveer

Wormerveer is een dorp in de provincie Noord-Holland, gelegen langs de Zaan. Tot 1974 was het een zelfstandige gemeente, daarna werd het dorp onderdeel van de gemeente Zaanstad. Wormerveer beschikt over een eigen treinstation en telt ongeveer 11.000 inwoners. De plaatsnaam verwijst naar een veer die het dorp Wormer ooit verbond met Zaandam. Wormerveer raakte onder meer bekend door de windmolens die voornamelijk olie persten. Het is dan ook aan deze oliemolens te danken dat de inwoners de bijnaam 'Gladoren' hebben. Dankzij haar ligging aan de Zaan kende Wormerveer van oudsher een florerende industrie. Aan het eind van de 20e eeuw verlieten veel bedrijven echter het dorp om zich te vestigen op nabijgelegen industrieterreinen. Wormerveer geldt vandaag de dag vooral als een sfeervolle woonplaats. Een appartement huren in Wormerveer brengt vele mogelijkheden binnen handbereik.

Een appartement huren in Wormerveer? Vele shop mogelijkheden

Houd je van shoppen? Ook dan is een appartement huren in Wormerveer de ideale zet. In het gezellige dorpscentrum vind je tal van restaurantjes, boetieks en speciaalzaken. Grotere winkelketens zijn te vinden in het ruim opgezette winkelcentrum en wekelijks is er een gezellige markt.

Ben je een fervent sportliefhebber, ook dan is een appartement huren in Wormerveer een goed idee. Wormerveer heeft een overdekt zwembad (De Watering) en maar liefst drie voetbalverenigingen. Ook het sfeervolle stadshart van Zaandam is beslist een aanrader. En wat dacht je van de Zaanse Schans of Amsterdam? Alle hotspots van Noord-Holland zijn in een oogwenk bereikbaar. Een appartement huren in Wormerveer maakt het allemaal mogelijk.

Bekende Nederlanders uit Wormerveer

Wil je een appartement huren in Wormerveer? Dan kies je voor de bakermat van vele bekende Nederlanders. Dichter Herman Gorter, kinderboekenschrijver Dick Laan (de schrijver van Pinkeltje), politica Tineke Netelenbos, voetballer Christian Supusepa en actrice/presentatrice Marit van Bohemen: zij zagen allemaal het levenslicht in Wormerveer. Een appartement huren in Wormerveer is kiezen voor een rijke bodem. Voor grond die talent heeft voortgebracht.

Tot slot nog enkele leuke wetenswaardigheden. Wist je dat Wormerveer de kortste Stationsstraat heeft van Nederland? De Stationsstraat in Wormerveer is slechts 75 meter lang. Ook de bekende chocoladehagelslag is uitgevonden in.. je raadt het al: Wormerveer! Om een lang verhaal kort te maken: een appartement huren in Wormerveer is kiezen voor een bijzondere plaats. Een dorp dat alles biedt om je snel thuis te kunnen voelen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven