×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Zaandam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 4 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Zaandam

Studio huren in Zaandam

Een studio huren in Zaandam? Je gaat dan wonen in een moderne stad met een rijke geschiedenis. Het verleden van de stad komt nog steeds terug in de hedendaagse architectuur, zoals in het geheel vernieuwde winkelhart van de stad. Ook qua ligging is een studio huren in Zaandam een goed idee. Je woont namelijk niet alleen tussen allemaal pitoreske stadjes in, Amsterdam is ook om de hoek.

Lekker shoppen in Zaandam

Ga je een studio huren in Zaandam, dan kom je in een stad te wonen met een geheel vernieuwd stadshart. Vlak bij Station Zaandam is een paar jaar geleden een winkelboulevard gebouwd met grote winkels als Media Markt en Primark. Hiernaast gelegen vind je het vertrouwde centrum van de stad, met onder andere Hema, V&D en H&M.

Op stap in Zaandam en omgeving

Een studio huren in Zaandam betekent dat je komt te wonen in een stukje geschiedenis. De Zaan is een gebied met veel historie, wat je onder andere terugziet aan de Zaanse Schans. Dit is met alle oude huizen en winkeltjes niet alleen maar leuk voor toeristen. Om Zaandam heen liggen meerdere dorpjes om doorheen te struinen, en op steenworp afstand vind je het grote natuurgebied Het Twiske. Voor uitgaan hoef je niet per se naar Amsterdam. Zaandam heeft meerdere pleinen met gezellige cafés en goede restaurants, een moderne bioscoop en een groot theater. Wil je een studio huren in Zaandam, dan hoef je niet bang te zijn dat je jezelf er gaat vervelen!

Rijke geschiedenis aan de Zaan

Wil je een studio huren in Zaandam, dan moet je ook wel iets van de geschiedenis weten. Zaandam is vermaard door de scheepsbouw, die zelfs de Russische Tsaar Peter meerdere malen naar de stad wist te trekken. Maar daarnaast waren ook de walvisvaart en houtzaagmolens belangrijke bronnen van inkomsten. Veel van deze geschiedenis vind je terug aan de Zaanse Schans. Zaandam is nog steeds bekend om de cacaoverwerkende industrie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de fabrieken van Verkade. Een studio huren in Zaandam betekent dat je, als de wind goed staat, je de versgebrande cacao kunt ruiken.

Bekende Zaankanters

Er zijn in Zaandam heel wat bekende mensen geboren. Ronald en Erwin Koeman bijvoorbeeld, maar ook Hennie Huisman, Margriet Eshuijs en Ali B. Het kan zodoende best gebeuren dat, wil je een studio huren in Zaandam, er een BN-er bij je in de buurt woont.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven