×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Zaandam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Zaandam

Een appartement huren in Zaandam

Zaandam is echt een levendige stad en een appartement huren in Zaandam geeft je de gelegenheid deel te worden van die stad. Ga eens op zoek, ga een appartement huren in Zaandam. Het kan je leven voorgoed veranderen. Wonen en werken in Zaandam. Natuurlijk kan dat. Een appartement huren in Zaandam is een goed idee, zelfs wanneer je in Amsterdam werkt. Ga eens na of een appartement huren in Zaandam iets is voor jou!

Ga je een appartement huren in Zaandam?

Zaandam is een oude stad. Door die geschiedenis is wonen in Zaandam een ontdekkingsreis. De oude molens die aan het begin staan van onze industrie en aan het begin van de rijkdom van Zaandam. De voedselindustrie die de scheepvaart voorzag. Wil je een deel van die geschiedenis meebeleven, ga dan in Zaandam wonen. Een appartement huren in Zaandam, dat is geschiedenis en nog meer.

Appartement huren in Zaandam, winkelen voor de gezelligheid

In de binnenstad zijn winkels te vinden die uitnodigen voor een langzame slenterwandeling. Natuurlijk zijn er supermarkten, ook in het hart van de stad, maar de gezellige boekenwinkel trekt ook veel bezoekers. En Zaansch Faam is een winkeltje waar je misschien net tegen iets kunt aanlopen wat je al jaren zoekt, nieuw of gebruikt. Het inkopen doen is misschien niet eens het belangrijkste, lekker slenteren en een kopje koffie pakken kan ook hoor. Een appartement huren in Zaandam, zo dicht mogelijk bij de binnenstad, maakt het winkelen nog makkelijker. In Zaandam zijn de oudere gebouwen goed onderhouden en ook de moderne constructies hebben een eigen Zaans tintje. Een appartement huren in Zaandam, en zou het dus zomaar kunnen dat je meer tijd buiten dan binnen doorbrengt!

Vrije tijd en plezier

Het uitgaansleven kan levendig en modern genoemd worden. Als je een typisch Nederlands cafeetje zoekt, Zaandam kent verschillende gezellige stamcafés. Er zij een paar verschillende cafés gelegen aan de Dam, en aan diverse zijstraten, centraal gelegen dus. Ook zijn er andere manieren om de vrije tijd door te brengen. Loop eens bij een van de vele molens naar binnen of laat je uitleggen hoe en waarom Nederland zo bekend is voor maken van klompen. Ook kun je erachter komen waarom juist hier een supermarktketen als Albert Heijn kon ontstaan. Jaarlijks georganiseerde regio netwerkdagen voor mensen die op zoek zijn. Niet alleen werken, maar contacten leggen en mensen leren kennen. Een appartement huren in Zaandam kan je helpen werk te vinden in de stad, of wat verder weg.

Een nabij gelegen populaire plaats.

Amsterdam ligt bijna letterlijk op een steenworp afstand. Het uitgaanscentrum van die stad is werkelijk enorm, en er is natuurlijk ook veel werk te vinden. Een appartement huren in Zaandam en werken in de grote stad, voor veel mensen het ideaal.

De geschiedenis van Zaandam, en beroemde mensen

De Zaanstreek is al heel lang bewoond, maar we blijven even bij de min of meer moderne tijd. De wind is niet alleen een moderne, alternatieve bron van energie, maar ook een antieke. Al in 1596 kocht Cornelis Janszoon een molen en construeerde daar een zaag voor, de eerste Zaanse Zaagmolen was een feit. De houtindustrie bracht natuurlijk nog meer mensen naar Zaandam. Vooral mensen met innovatieve ideeën, zoals Tsaar Peter van Rusland, die de windmolens naar het noorden van Europa en de streek rond Sint Petersburg, Rusland bracht. Ook de meest bekende winkelier in Nederland heeft bindingen met Zaandam. Albert Heijn werd op 15 oktober 1865 geboren in Oostzaan, nam op zijn trouwdag de winkel van zijn vader over en opende acht jaar later het eerste filiaal, in Purmerend.

Appartement huren Zaandam

Een appartement huren in Zaandam deden ze waarschijnlijk niet, maar beroemd zijn ze wel. De rapper Ali B., de twee Stefano's, Seedorf en Denswil, voetballers, en natuurlijk Esmee Vermeulen, de zwemster. Om zo maar een paar bekende Zaandammers te noemen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven