×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamer huren in Breda

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Kamers in de omgeving van Breda

Wonen in Breda

De naam Breda is afkomstig van 'de brede Aa', een naam die refereert aan de samenvloeiing van de rivieren de Mark en de Aa. Vandaag de dag telt de stad ruim 176.000 inwoners. Een kamer of studio huren in Breda is wonen in de op acht na grootste stad van Nederland.

Maar een kamer huren in Breda is meer! Breda is namelijk een echte winkelstad. In de historische binnenstad zijn talloze winkels te vinden, van bijzondere boetiekjes tot bekende winkelketens en speciaalzaken. In Breda kun je een kamer huren aan de Havermarkt, de Grote Markt en de Nieuwe Haven, zodat je gemakkelijk op een terrasje kunt neerstrijken of kunt genieten van een heerlijke lunch. Ook de prachtige haven met haar terrassen en bijzondere boten is beslist een bezoekje waard. De sfeer is goed, het is niet al te groot en de mensen zijn vriendelijk. In de kleine steegjes van de prachtige binnenstad vind je hippe hotspots en unieke concepten. In Breda een kamer huren is het zeker waard! 

Kamers in Breda

Tegenwoordig kennen de meeste mensen Breda als een gezellige stad in de provincie Noord-Brabant; veel mensen willen dan ook een kamer huren in Breda. Breda is mooi en fijn en dit betekent ook nog eens een flinke portie Brabantse gezelligheid en gastvrijheid met historische gebouwen. Niet voor niets wordt Breda ook wel de Parel van ’t Zuiden genoemd.

Studentenkamer in Breda

Breda is een gezellige studentenstad. Al velen zijn je voorgegaan met het huren van een studentenkamer in Breda. In Breda kun je studeren aan de Hogeschool NHTV of de Avans Hogeschool. De compacte stad biedt volop mogelijkheden om een kamer te huren. Je kunt kiezen voor een gezellig studentenhuis, of huur een kamer in een huurwoning in Breda. Je kunt natuurlijk ook een appartement delen met een studiegenoot of huur een zelfstandige studio in Breda.

Kamer te huur in Breda

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer om te huren in Breda? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten het centrum. De wijken Belcrum in het noorden en Ginneken in het zuiden bieden je goedkope en ruime kamers in Breda. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum of de Hogeschool. Wie weet vind jij een leuke kamer te huur in Breda!

Kamer huren in Breda

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Breda? De meeste kamers in Breda zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in Breda.

Uniek aanbod in Breda

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden. Ga snel op zoek naar een kamer te huur in Breda!

Kan je niet slagen voor een kamer in Breda? Dan is misschien een kamer huren in Tilburg of Turnhout wel iets voor jou? Je bent er binnen no time. Of wat dacht je van een kamer huren in Roosendaal?

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven