×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio's Breda

Inklappen

Studio huren in Breda: wonen in een stad met allure

Wil je een studio huren in Breda? Dat is wonen met allure. Breda staat namelijk bekend als de voornaamste stad van West-Brabant. Als versterkte vesting was de stad eeuwenlang van grote militaire en politieke betekenis. Breda is gerelateerd aan de familie Nassau en daarmee aan het Koninklijk Huis. Met een beetje fantasie zie je dit nog terug in het wapen van deze stad. Dit wapen dateert van rond het jaar 1200. Het bestaat uit een rood schild met drie witte Andreaskruisen en het wordt bewaakt door een engel en twee leeuwen. Dit wapen dateert uit circa 1200 en werd vervaardigd in opdracht van een voorname hertog, de Heer van Breda. Nu we het toch over bekende Bredanaars hebben: wist je dat de roots van Pierre Kartner, Tijs Verwest (Tiësto) en Corry Konings in Breda liggen? Maar ook bekende topsporters als Kees Rijvers, Ton Lokhoff en Frits Pirard zagen hier het levenslicht. Een studio huren in Breda: dat is kiezen voor een bijzondere plaats.

Een studio huren in Breda: het mooiste van twee landen

De naam Breda is afkomstig van 'de brede Aa', een naam die refereert aan de samenvloeiing van de rivieren de Mark en de Aa. Vandaag de dag telt de stad ruim 176.000 inwoners. Een studio huren in Breda is wonen in de op acht na grootste stad van Nederland.

Maar een studio huren in Breda is meer! Breda is namelijk een echte winkelstad. In de historische binnenstad zijn talloze winkels te vinden, van bijzondere boetiekjes tot bekende winkelketens en speciaalzaken. Ook de Havermarkt, de Grote Markt en de Nieuwe Haven zijn nooit ver weg, zodat je gemakkelijk op een terrasje kunt neerstrijken of kunt genieten van een heerlijke lunch. Ook de prachtige haven met haar terrassen en bijzondere boten is beslist een bezoekje waard. Een studio huren in Breda is kiezen voor wonen, werken én ontspannen.

Ook voor natuur- of cultuurliefhebbers is een studio huren in Breda de perfecte oplossing. De historische Onze-Lieve-Vrouwenkerk, de pittoreske Begijnhof en het prachtige stadspark Valkenberg zijn beslist een bezoek waard, maar ook de Belgische stad Antwerpen is binnen 40 minuten bereikbaar. Ook hier kun je eindeloos winkelen en genieten van vele restaurants en uitgaansgelegenheden. En Tilburg of Turnhout? Je bent er binnen no time. Een studio huren in Breda brengt het mooiste van twee landen binnen handbereik.

Studio huren in Breda (5)

De nieuwste woningen in je inbox?