×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Breda

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Breda

Wonen in Breda

Wil jij in Breda wonen? Een studio huren in Breda is erg populair. Breda is een veelzijdige stad in Noord-Brabant waar je fijn kunt wonen in een studio. Vind jouw studio en ga wonen in Breda! Twijfel je nog over de juiste locatie in Breda? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Breda.

Studio huren in Breda: wonen in een stad met allure

Wil je een studio huren in Breda? Dat is wonen met allure. Breda staat namelijk bekend als de voornaamste stad van West-Brabant. Als versterkte vesting was de stad eeuwenlang van grote militaire en politieke betekenis. Breda is gerelateerd aan de familie Nassau en daarmee aan het Koninklijk Huis. Met een beetje fantasie zie je dit nog terug in het wapen van deze stad. Dit wapen dateert van rond het jaar 1200. Het bestaat uit een rood schild met drie witte Andreaskruisen en het wordt bewaakt door een engel en twee leeuwen. Dit wapen dateert uit circa 1200 en werd vervaardigd in opdracht van een voorname hertog, de Heer van Breda. In de loop van de eeuwen is Breda uitgegroeid tot een moderne en dynamische stad waar je leuk een studio kunt huren. Nu we het toch over bekende Bredanaars hebben: wist je dat de roots van Pierre Kartner, Tijs Verwest (Tiësto) en Corry Konings in Breda liggen? Maar ook bekende topsporters als Kees Rijvers, Ton Lokhoff en Frits Pirard zagen hier het levenslicht. Een studio huren in Breda: dat is kiezen voor een bijzondere plaats.

Een studio huren in Breda: het mooiste van twee landen

De naam Breda is afkomstig van 'de brede Aa', een naam die refereert aan de samenvloeiing van de rivieren de Mark en de Aa. Vandaag de dag telt de stad ruim 176.000 inwoners. Een studio huren in Breda is wonen in de op acht na grootste stad van Nederland.

Maar een studio huren in Breda is meer! Breda is namelijk een echte winkelstad. In de historische binnenstad zijn talloze winkels te vinden, van bijzondere boetiekjes tot bekende winkelketens en speciaalzaken. In Breda kun je een studio huren ook aan de Havermarkt, de Grote Markt en de Nieuwe Haven deze zijn nooit ver weg, zodat je gemakkelijk op een terrasje kunt neerstrijken of kunt genieten van een heerlijke lunch. Ook de prachtige haven met haar terrassen en bijzondere boten is beslist een bezoekje waard. Een studio huren in Breda is kiezen voor wonen, werken én ontspannen. De sfeer is goed, het is niet al te groot en de mensen zijn vriendelijk. In de kleine steegjes van de prachtige binnenstad vind je hippe hotspots en unieke concepten. In Breda een studio huren is het zeker waard!

Ook voor natuur- of cultuurliefhebbers is een studio huren in Breda de perfecte oplossing. De historische Onze-Lieve-Vrouwenkerk, de pittoreske Begijnhof en het prachtige stadspark Valkenberg zijn beslist een bezoek waard, maar ook de Belgische stad Antwerpen is binnen 40 minuten bereikbaar. In Breda kun je een studio huren en eindeloos winkelen en genieten van vele restaurants en uitgaansgelegenheden. Een studio huren in Breda brengt het mooiste van twee landen binnen handbereik.

Studentenstudio’s Breda

Breda is een gezellige studentenstad. Al velen zijn je voorgegaan met het huren van een studentenstudio of kamer in Breda. In Breda kun je studeren aan de Hogeschool NHTV of de Avans Hogeschool. De compacte stad biedt volop mogelijkheden om een studio te huren. Je kunt kiezen voor een gezellig studentenhuis, een studio of appartement delen met een studiegenoot of huur een zelfstandige studio.

Kan je niet slagen voor een studio in Breda? Dan is misschien een studio huren in Tilburg of Turnhout wel iets voor jou? Je bent er binnen no time. Of wat dacht je van een studio huren in Drunen?

Goedkope studio’s huren in Breda

Ben jij op zoek naar een goedkope studio om te huren in Breda? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope studio buiten het centrum. De wijken Belcrum in het noorden en Ginneken in het zuiden bieden je goedkope en ruime studio’s. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum of de Hogeschool.

Particulier studio huren in Breda

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden.

Per direct een studio huren in Breda

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Breda? De meeste studio’s in Breda zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in Breda.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven